Re: BMW E36 MEETING
O ardeti aiurea marea parte, nu inteleg de ce va infoiati toti de parca ati pierdut ceva, ati venit la o intalnire E36 nu la premierie fratilor, hai sa nu mai aruncam cu noroi ca e pacat de intalnire, nu conteaza fiecare de unde a venit ca altu a batut 700km sau nu important a fost sa ne vedem sa ne simtim bine si cred ca asta sa vrut intr-un final, NU inteleg iar de ce atata zarva cu cupele astea a fost o premiere simbolica ( de apreciat ), inteleg ca fiecare din noi a avut in cap o alta lisa a podiumului de premiere dar asta nu inseamna ca toti trebuie sa fim de aceeasi parere, hai sa nu ne mai tiganim ca n-are rost una peste alta a iesit bine.
P.S pentru mine cat si pentru rares ( LEU ) chiar a fost un eveniment reusit, ne-am simtit bine alaturi de toti care am luat parte la gratar si nu numai, nu pentru cupa am venit dar a fost o surpriza mai mult decat foarte reusita si pe calea asta multumim organizatorilor, cred ca pentru fiecare important ar trebuii sa fie faptul ca ne-am intalnit/cunoscut am schimbat pareri am facut poze ne-am simtit bine, noi nu am pus pret pe distanta sau bani cheltuiti am vrut sa fim impreuna la aceasta intalnire.
INCA ODATA MULTUMIM TUTUROR CELOR CARE AU FOST SI CELOR CARE AU ORGANIZAT EVENTUL, SI HAI SA NU MAI FACEM MOFTURI CA NU E CAZU.
Last edited by No-X-Cape; 15-06-09 at 18:39.
|