Quote:
Originally Posted by bmwowners
Joint oricine poate pune poze aici insa de la Griffo o sa pun eventual 1-2 poze din respect pentru cei ce doresc sa vada ce a fost acolo insa nu o sa pun multe poze din simplul motiv ca din ultima mea discutie cu Toader mi se promisese un fotograf 4tuning din aia 40 care vin editie de editie in echipa foto la 4tuning days. Asa am ramas intr-un singur fotograf, un singur stil, un singur set de poze care a facut peste 800 de poze si ati fazut toti cum arata saracu era prajit pe fata si acum trebuie sa stea sa retuseze singur toate cele 850 de poze si automat sa asteptam destul de mult!!
In schimb multumesc 4tuning pentru sprijinul acordat cu promovarea si gazduirea topicului!
|
Daca acel fotograf ar fi existat fi sigur ca l-as fi trimis... din aia 40 sau poate mai multi care spui tu ca vin la 4tuning days 98% vin din placere...
nu vreau sa para ca imi cer scuze pentru ca nu am reusit sa trimit un fotograf acolo... insa membri echipei pe care ma bazez sunt in sesiune... inclusiv eu sunt in sesiune...
Imi pare rau ca nu am putut ajunge.... insa am incredere in fotografiile lui griffo...
oricum felicitari pentru intalnire, din ce vad aici ati multumit pe majoritatea si asta e important
Va salut! si inca odata imi cer scuze pentru inconvenientul fotografului