cand am citit prima data conversatia, am crezut ca e vb de FXF, care avea motor de m3 diesel pe un compact sunt tari rau astia pe aici... si la e36 meeting un x din asta zicea ca n-are vanos ca are doar 150 cp pe 2.0 si l-am intrebat dar cat ar fi trebuit sa ai? raspuns: 190 cp
Hai k am si eu una care ma amuzat f mult o perioada.." K sa te invarti cu BMW trebuie sa tragi frana de mana pt k ea nu mai e pe spate e pe fata".....lolllllllllllllllll(shtie el care e dobitocu)
in ultimul timp am auzit multe vorbe de gen pe la spalatorii toti care spala pe acolo au avut si ei pisici d`astea... dar cu motor de M, de 2.8 dublu vanos, cu cip de consum si cip de putere de 256 cp! alba, cu interior piele alb-visiniu, cu neoane cu tot ce vrei... avea toata caroseria din carbon "era ushoara rau ma dadeam cu astia pe autostrada, mama ce-i mai urcam pe pereti". ar trebui sa va duceti sa va spalati bmw-urile prin zona calea dudesti va promit ca n-o sa stati degeaba....
eu am vazut un posesor de bmw dare dupa ce si-a facut schimbul de ulei in service, a iesit pe poarta si si-a completat ulei pana in buza capacului. a zis ca e sigur ca asa trebuie ca asa i-a recomandat cel de la care a cumparat masina si ala se pricepe.
Eram la piatra la intrunirea 4tuning si era E36 ala negru mat cu motor de 1.6. Si il intreb pe unu care se dadea cunoscator de BMW pe acolo ce motor are,face el acuma are motor de 1.6 dar e M3 Compact,are motor de M din fabrica de 4800 sau5000 cmc. Am incercat sa-i explic omului ca nu exista M3 compact doar kitul de compact,si nici motorul de 4800 sau 5000 cmc,ca din fabrica M3`urile au motor de 3.0 sau 3.2 dar n-a vrut deloc sa ma inteleaga.
Salut.
Am si eu o faza pe care am vazut-o chiar aici pe forum la discutii bmw. Mentionez k topicul era despre BMW 850, ca si toate discutiile de altfel.
"salut am avut eu bmw ca asta tot din 91 si sincer daca vrei sa mergi cu ea cum mergem noi de obicei(agresiv)sare de 30l% iar daca mergi frumos consuma 23_25l% prea frumoasa masina dar consumu te omoara ....exista si versiunea cu motor de 2.5 l dar e f rara sa facut modelu asta cu varianta de 12 valve din 91-97 iar dupa asta a facut opti.cu 8 valve..."
De aici reiese ca s-a fabricat BMW 850i cu motor de 2.5l si 8 valve). Probabil din economie...au mai redus din numarul valvelor)
Hahahahahha ce retardat... dar de varianta 1.6 nu sti de pe 8 ar? a fost facuta special pentru firme... sa nu consume mult!
Nu pot sa inteleg de ce unii oameni vorbesc ei asa sa se afle in treaba, din auzite si se fac de cacat dandu se mari cunoscatori...