Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > BMW > Alte discutii Bmw

Reply

Thread Tools
Old 29-04-09, 22:19   #61
sezione91_blue
Dacia Driver

Stage 5

Member of:
[Opel]
[DACIA]
Default Re: > Sfaturi pentru cineva care vrea E30 <

Eu am gasit un E30 coupe care arata destul de bine . Problema e ca nu are servo... se poate pune? la cat ajunge sa ii pun ?
sezione91_blue is offline   Reply With Quote
Old 21-05-09, 19:53   #62
laurentiu_tim

Stage 5

laurentiu_tim's Avatar

Member of:
[SKODA]

doua intrebari:cam cat ma costa un blocant(nu profi care sa ma ajute putin in curba ) si cam de unde pot lua discuri pe spate si cum fac trecerea de la tamburi la discuri?cam atat deocamdata

https://forum.4tuning.ro/208-zona-com...ml#post5788074
laurentiu_tim is offline   Reply With Quote
Old 21-05-09, 23:26   #63
Cipilica
BMW Driver

Stage 5

Cipilica's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[BMW]

PENTRU TOATA LUMEA
SE POATE PUNE ORICE PE URS ATATA TIMP CAT ESTE CEVA CARE A FOST PUS DE FABRICA, CHIAR DACA MASINA IN CAUZA NU ARE. SE POT PUNE SI ALTELE, DAR ASTA INSEAMNA MAI MULTA MUNCA. AU IESIT DIN FABRICA URSI CU MOTOARE DE 2,8-,M5 SAU V8-uri TRAGETI SI VOI O CONCLUZIE DE AICI
REFERITOR LA PRETURI.......NU E GREU SA CAUTATI LA BAZAR,ORICUM DACA DA CINEVA AICI UN EXEMPLU NU ESTE RELEVANT. SA IAU ULTIMUL EXEMPLU (nu e nimic personal), UN BLOCANT ESTE UNDEVA LA 200-250 EURO, DAR DACA IL GASITI LA 100-150 MAI ARE IMPORTANTA? O SA DATI DIFERENTA SA NU-L PACALITI PE RESPECTIVUL?
TREABA CU DISCURI PE SPATE EU ZIC CA CEL MAI SIMPLU E SA SCHIMBI BASCULELE CU TOTUL. DE GASIT LE GASESTI LA "VANZARI PIESE" IAR PRETUL ESTE CEL CARE ITI CONVINE DINTRE TOATE ANUNTURILE.

CRED CA E CAZUL CA UN MODERATOR SA FACA PUTINA CURATENIE, S-A DEVIAT MULT DE LA SUBIECTUL TOPICULUI
MULTA BAFTA TUTUROR
Cipilica is offline   Reply With Quote
Old 31-07-09, 23:37   #64
Racer_e30

Stage 5

Racer_e30's Avatar

intrebarea mea poate fi prosteasca : motoarele de M e30 (sau alte modele pana in '90) aveau 6 cilindrii ! multumesc si sa nu radeti sunt la inceput
Racer_e30 is offline   Reply With Quote
Old 01-08-09, 02:28   #65
Brian

Stage 5

racer: Nu e deloc prosteasca intrebarea.. cand nu stii ceva, e bine sa intrebi.. ca nu iti sare nimeni in cap
Atat M3 (2.3l) cat si M3 Evo (2.5l) au 4 cilindrii.
Vezi topicul asta , te poate ajuta mult
Brian is offline   Reply With Quote
Old 01-08-09, 02:30   #66
Racer_e30

Stage 5

Racer_e30's Avatar

Quote:
Originally Posted by Brian View Post
racer: Nu e deloc prosteasca intrebarea.. cand nu stii ceva, e bine sa intrebi.. ca nu iti sare nimeni in cap
Atat M3 (2.3l) cat si M3 Evo (2.5l) au 4 cilindrii.
Vezi topicul asta , te poate ajuta mult
ms mult chiar cautau topicu asta , da am uitat numele
Racer_e30 is offline   Reply With Quote
Old 03-08-09, 00:53   #67
spahiudrifter19
BMW Driver

spahiudrifter19's Avatar

Member of:
[4Tuning International]

Quote:
Originally Posted by BMWfun View Post
Salutare ursilor ...
Urmeaza sa achizitionez un URS..... si spre rusinea mea nu stiu mai nimic despre aceasta masina .... am un e46 din 2004 care in curand o sa faca picioare , adica o vand si vreau ceva fun de la viitoarea masina deasta am ales si e30 , i love this car .....

Pe scurt sa va zic cam ce as vrea....
- sa arate bine
- sa pot da si cerculete cu ea
- sa pot sa si alerg cu ea
- stabilitate (avand in vedere ca sunt obisnuit cu dsc 2`ul o sa am nevoie sa stea pe sosea)

Acum ce imi recomandati , un motor de 2.3 2.5 este ok ?
Care este diferenta intr un motor de 2.3 si 2.5 ?
Ce imi trebuie mai exact la ea sa o fac pentru ceea ce am spus mai sus?
Am auzit destule chestii legate de turbo .... vreau si eu sa stiu ca idee daca ma pot apropia de un turbo pt motoarele de 2.3 sau 2.5 si cam la ce pret m-ar duce sa stiu daca imi vad de treaba mea sau raman focus pe idee...
Suspensia ...ce aveti sau ce ati vrea sa va puneti pe un urs....?

Imi cer scuze si recunosc ca sunt NOOB in ale mecanicii dar sper sa se gaseasca cineva sa ma incurajeze pentru proiectul ce vreau sa il incep

Si inca ceva ? Merita sa ma apuc de o masina de la 0 sau sa o iau gata facuta (alergata)? eu as merge pe o masina cheala si sa o fac eu ..... dar nu am idee la ce costuri m-ar duce .... so astept propunerile voastre ,

Daca cineva a inceput un proiect si a facut anumite operatii imi poate da si mesaj daca este o problema in a scrie pe topic sumele de bani sau altceva

Sper inca o data ca nu v-am deranjat si va multumesc frumos!
O seara frumoasa!

ps: imi cer scuze ca am creat un nou topic aici dar am tot cautat si nu am gasit unde sa il postez!
eu nu am e30,am e36,dar ce pot sa iti spun k dak vrei sa faci o masina de la zero trebuie sa ai ceva bani,dar in final rezultatu e pe masura,ce pot sa iti spun e ca eu sunt la al doilea proiect de e36 si ustura la buzunar,dar daca nu merita nu mai eram eu la al doilea proiect,asa ca bafta cu ursuletu sau poate pisica ))
spahiudrifter19 is offline   Reply With Quote
Old 25-09-09, 01:37   #68
spahiudrifter19
BMW Driver

spahiudrifter19's Avatar

Member of:
[4Tuning International]

Quote:
Originally Posted by spahiudrifter19 View Post
eu nu am e30,am e36,dar ce pot sa iti spun k dak vrei sa faci o masina de la zero trebuie sa ai ceva bani,dar in final rezultatu e pe masura,ce pot sa iti spun e ca eu sunt la al doilea proiect de e36 si ustura la buzunar,dar daca nu merita nu mai eram eu la al doilea proiect,asa ca bafta cu ursuletu sau poate pisica ))
am dato si eu pe e30,un 325i
Old 21-10-09, 03:01   #69
EvLSant0S
BMW Driver

Stage 5

EvLSant0S's Avatar

Member of:
[BMW]
[Anonymous Motorsport ]
[FOTO]
[PARTICIPANT CURSE]

referitor la ce intreba omu la inceput...

dpmdv situatia sta in felul urmator

am urs din 2007
mi-a mancat zilele,insa mi le facut si frumoase.rau

situatia o vezi din 2 puncte de vedere,rational(creier) si sentimental(inima)

rational vorbind,e cea mai proasta investitie,bagi bani cu galeata si tot bagi si nu se termina niciodata pentru ca intotdeauna o sa vrei mai mult si poti sa bagi 100.000 de euro intr-un urs,crede-ma,gasesti tu in ce sa bagi

sentimental vorbind,e foarte tare... din prea multe puncte de vedere
secundele alea cat o ambalezi un pic in 3000 de ture si intorci capete pe strada... momentele alea cand te intreaba la semafor lumea ce motor ai , si alte chestii de genu ...
momentele alea cand se strica si ramai tu cu ea in drum si incerci sa-i dai de cap c-o cheie de 10 si o surubelnitza...

in concluzie,dpmdv merita sa-ti iei URS, NUMAI SI DOAR DACA

esti constient ca esti destul de pasionat si de nebun incat sa savurezi atat de tare momentele alea(sentimental vorbind) in asa fel incat sentimentele astea sa bata rationamentu si toata gandurile rele (ca ai bagat prea multi bani in el si tot asa) asta pentru binele tau ... ca sa fii tu impacat cu tine...
Old 21-10-09, 03:06   #70
B 89 WRC
Registered

Stage 5

B 89 WRC's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

Quote:
Originally Posted by EvLSant0S View Post

am urs din 2007

rational vorbind,e cea mai proasta investitie,bagi bani cu galeata si tot bagi si nu se termina niciodata pentru ca intotdeauna o sa vrei mai mult si poti sa bagi 100.000 de euro intr-un urs,crede-ma,gasesti tu in ce sa bagi

secundele alea cat o ambalezi un pic in 3000 de ture si intorci capete pe strada... momentele alea cand te intreaba la semafor lumea ce motor ai , si alte chestii de genu ...
momentele alea cand se strica si ramai tu cu ea in drum si incerci sa-i dai de cap c-o cheie de 10 si o surubelnitza...

esti constient ca esti destul de pasionat si de nebun incat sa savurezi atat de tare momentele alea(sentimental vorbind) in asa fel incat sentimentele astea sa bata rationamentu si toata gandurile rele (ca ai bagat prea multi bani in el si tot asa) asta pentru binele tau ... ca sa fii tu impacat cu tine...
treaba cu intorsul capetelor pe strada se poate realiza cu multe masini nu neaparat urs depinde doar de cum arata masina care o detii
B 89 WRC is offline   Reply With Quote
Old 21-10-09, 03:46   #71
spahiudrifter19
BMW Driver

spahiudrifter19's Avatar

Member of:
[4Tuning International]
Thumbs up Re: > Sfaturi pentru cineva care vrea E30 <

Quote:
Originally Posted by EvLSant0S View Post

am urs din 2007

Exact!!!!!
Old 21-10-09, 04:43   #72
Cuiutz

Stage 4

Cuiutz's Avatar

Cel mai bun exemplu .. Vand urs cabrio '93 (euro 1) cameleon cu aprox 7000€..
Masina are tot ce trebuie ca sa intoarca capete,sa deranjeze sonor si sa lase in urma 2 dungi lungi si negre pe asfalt ..

Ui exemplu :P ..

*edit: INCA Astept cumparator

Cu totu ca suma investita e mult mai mare ...
Old 13-12-09, 19:06   #73
clau56

Stage 4

datimi un sfat exista motor pe urs 1,8 din 86 pe carburatie?
clau56 is offline   Reply With Quote
Old 03-07-10, 16:17   #74
Grasu'XxL

Stage 5

Grasu'XxL's Avatar

bla bla bla....desi nu am citit toate paginile de la aces topic inca am o curiozitate, si anume:
Am vazut muti ursi pe mobile.ro si sunt foarte ieftini (>500e) si 316, 318, 320.
Sunt buni de ceva?Merita sa dai banii pe asa ceva?
Tuningul e ceea ce place fiecaruia, e personalizare in cel mai pur mod, de aia eu nu dau doi bani pe ce consideri tu masini rare, frumoase si puternice si tu nu dai doi lei pe ceea ce consider eu special.
Suntem diferiti, ne plac lucruri diferite, nu-i o crima sa acceptam treaba asta.
Grasu'XxL is offline   Reply With Quote
Old 09-08-10, 14:52   #75
calingruia2001

Stage 3

calingruia2001's Avatar

Member of:
[NoSpeedLimit Romania Club]
Question Re: > Sfaturi pentru cineva care vrea E30 <

am si eu o intrebare pt cine stie am pus un motor de 25 24v pe un ursulet si grupul a ramas al lui iar masina nu face viteza si as vrea sa stiu si eu daka ma puteti ajuta sa mi zica cineva ce grup cu ce raport as vrea autoblocant si cine are poate ma ajutatii plsss ca voi mai stiti nu face 1 decat 40|h mor de ciuda si am blocatu de pe 5 ar il vand ca nu merge la prinderi ori la schimb ori bani pe unu cu un raport mai bun eu am 3,73 pe urs

- Copyright 2024 4Tuning -