Re: Moment mort in timp ce accelerez
Logica ta cred ca e buna, e posibil sa fie o mica stagnare in alimentarea cu benzina. La o alta masina, nu BMW, eu am descoperit ca sita sobului din rezervorul de benzina era desprinsa intr-o parte si tragea citeodata un gunoi care frina pompa de benzina. Acea pompa de benzina avea 2 pinioane mici, asemanator unei pompe simple de ulei. Gunoaiele din rezervor cind patrundeau intre pinioane cred ca incetineau turatia pompei. Am reparat sorbul si totul a fost OK, dar pina atunci am incercat fel si fel de solutii. Deoarece ai schimbat 2 filtre de benzina si benzina e calitativa cred ca e ceva pina in acel fitru.
Daca nu este prea greu incearca o inspectie a zonei de absorbtie a benzinei din rezervor, personal cred ca pompa e buna daca masina se accelereaza. Accelerarea nu ar fi posibila fara un debit consistent de benzina.
Nu am BMW pe benzina, dar intentionez, actual am un diesel 318d si mai mult nu pot sa spun.
Inca o idee - nu stiu exact cum functioneaza sistemul de recirculare a gazelor arse EGR la BMW-ut tau (contra poluarii - sa scada noxele de oxizi de azot din aer), sa nu fie un blocaj al supapei care reintoarce gazele arse la aspiratie. Daca e posibil suprima-l doar pentru un mic test. La diesel se scoate un furtun de vacuum si e supimat in 30 sec.
Bafta!
Last edited by nene; 03-05-08 at 08:30.
|