Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > BMW > Zona tehnica BMW

Zona tehnica BMW Zona tehnica, secrete, tips&tricks BMW

Reply

Thread Tools
Old 06-01-08, 12:05   #1
carmagedon10

Stock

Default am si eu o mare nelamurire ! va rog sa ma ajutati

salut ! am achizitionat si eu de curand acest model! am mici probleme la el! va rog sa ma ajutati cu cateva info.
problema cea mai mare ar fi consumul! din cate am citit eu pe acest forum un is nu ar tr sa consume undeva mai mult de 11-12% ! din pacate mie imi papa cam 15-17% mers ff usor cu ea ( nu fortata) schimb vitezele intre 2500 si 3000 de ture! merg mai tot timpul in treapta 3 cu 50 -60 km la ora!

din pacate mie nu prea imi sta masina la relanti! dupa ce se incalzeste fluctueaza intre 800 si 1500 de rotati! ma gandesc ca poate o fi de aici consumul! un cunoscator mia zis ca ar trage aer fals si ca dasta face asa! ar mai putea fi si debimetrul dar nu prea ma pricep !
ce ma intereseaza cel mai mult sa stiu e daca consumul asta mare se datoreaza relantiului sau de la vreama asta rece!!! mentionez ca il am de cam 1 luna!
carmagedon10 is offline   Reply With Quote
Old 10-01-08, 01:22   #2
RED_LAF

Stage 5

Member of:
[NoSpeedLimit Romania Club]
Default Re: am si eu o mare nelamurire ! va rog sa ma ajutati

Quote:
Originally Posted by carmagedon10 View Post
salut ! am achizitionat si eu de curand acest model! am mici probleme la el! va rog sa ma ajutati cu cateva info.
problema cea mai mare ar fi consumul! din cate am citit eu pe acest forum un is nu ar tr sa consume undeva mai mult de 11-12% ! din pacate mie imi papa cam 15-17% mers ff usor cu ea ( nu fortata) schimb vitezele intre 2500 si 3000 de ture! merg mai tot timpul in treapta 3 cu 50 -60 km la ora!

din pacate mie nu prea imi sta masina la relanti! dupa ce se incalzeste fluctueaza intre 800 si 1500 de rotati! ma gandesc ca poate o fi de aici consumul! un cunoscator mia zis ca ar trage aer fals si ca dasta face asa! ar mai putea fi si debimetrul dar nu prea ma pricep !
ce ma intereseaza cel mai mult sa stiu e daca consumul asta mare se datoreaza relantiului sau de la vreama asta rece!!! mentionez ca il am de cam 1 luna!
se poate sa fie si debimetru.dar consumul ,verifik sonda lamda.
RED_LAF is offline   Reply With Quote
Old 10-01-08, 07:01   #3
Maroo

Stage 5

Maroo's Avatar

daca nu sta relantiu trage sigur aer fals verifica toate furtunele de aer si regulatorul de relanti ...de la aer se trage si consumul
Maroo is offline   Reply With Quote
Old 10-01-08, 11:10   #4
carmagedon10

Stock

Quote:
Originally Posted by Maroo View Post
daca nu sta relantiu trage sigur aer fals verifica toate furtunele de aer si regulatorul de relanti ...de la aer se trage si consumul
va multumesc foarte frumos! (din pacate eu sunt paralel cu mecanica sau cu orice altceva care tine de mecanica) in principiu astept sa mai fac rost de bani si sa o duc in primul sa ii fac o diagnoza la un service specializat BMW dupa care sa ma duc la un mecanic specializat pe motoare BmW si sa o pun la punct!

Ca o paranteza absolut nimik nu se compara cu senzatia care o ai in mom in care mergi cu un BMW! e foarte tare !

va multumesc
carmagedon10 is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -