Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > BMW > Zona tehnica BMW

Zona tehnica BMW Zona tehnica, secrete, tips&tricks BMW

Reply

Thread Tools
Old 21-10-07, 23:56   #1
bebe_xox

Stock

bebe_xox's Avatar

Default urs 316i nu prea ma descurc

Sal sunt cam nou pe aici dar am vazut multe lucruri si sfaturi interesante ce pot sa spun am si eu un urs l-am luat recent de vre-o 2 luni de la o cunostinta e din 90 motor de 1.6 si am avut ceva probleme cu el la inceput.
I-am schimbat injectoarele le-am pus de la o pisicuta de 1.8 ca mi se infundase ale mele,dupa aia nu imi tragea deloc si mi sa spus ca tre sa ii schimb pompa pt ca nu ii baga suficenta benzina i-am schimbat pompa dar fara sa stiu i-am pus una de ford si la fel nu imi tragea deloc ba mai rau daca o acceleram mai tare se infrana,pana la urma i-am pus pompa ei originala de urs gasisem pe la cineva dar probabil ca nu a fost atent la sita si a rupto iar dupa ceva timp mi-a ars-o si pe asta.Acum cateva zile am reusit sa o schimb iar si la mecanicul care am fost mi-a zis ca tre sa i mai schimb debitmetru si injectoarele pt ca nu sun ale ei originale de urs si imi consuma mai mult,pe mine nu ma interesat asta ma interesa doar sa o vad ca merge si ca trage cum ar trebui sa traga un bmw in fine acum sunt fericit pt ca merge si trage cat de cat bine nu ma astept la cine stie ce la motorul ei de 1.6 dar merge.
Problema e alta as vrea sa ii schimb si debitmetru si injectoarele sa i le pun pe a le ei de urs dar la fel mi sa spus ca nu o sa imi mai traga asa si o sa imi scada consumul undeva pe la 6 la drum si 9 in oras................................ Vreau si eu o parere ca nu stiu ce sa fac m-am saturat sa tot schimb cate ceva ms mult
bebe_xox is offline   Reply With Quote
Old 24-10-07, 23:42   #2
316i

Stage 5

316i's Avatar

Default Re: urs 316i nu prea ma descurc

Un 1.6 in toate mintile consuma 11 in oras si ~8 afara.
Pana nu ii pui injectoarele originale si debitmetrul original e normal sa ai probleme.
Si schimba-i si filtrul de benzina daca nu l-ai schimbat niciodata.
BMW E30 318iS 08/90 Powered by 08/94 E36 M42,Sterling Silber Metallic,Full Electric(4xEFH+ESD),OBC II + E36 OBC V,A/C,Electric/Beheizt Recaro sitze,Blau H&R + Koni Adjustable,Webasto Standheizung,Winter Paket,BBS RS 8Jx17 + BBS RS047 + BBS RS001,M-Tehnic II Paket,Tempomat, 1bar boost by Haltech + BMW E30 325i M20 Baur NA + BMW E30 325i M50 Coupe NA
Harti personalizate, orice dimensiune, orice continut, actualizate la zi ---->http://www.edituraeverest.ro<----
316i is offline   Reply With Quote
Old 29-10-07, 19:21   #3
bebe_xox

Stock

bebe_xox's Avatar

Default probleme cu schimbatorul

am si eu o problema cu schimbatorul intra putin mai greu in viteza ,cum sa spun cand schimb parca imi agata ceva ce o fi? O fi di cauza la ambreaj?
bebe_xox is offline   Reply With Quote
- Copyright 2024 4Tuning -