Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > BMW > Zona tehnica BMW

Zona tehnica BMW Zona tehnica, secrete, tips&tricks BMW

Reply

Thread Tools
Old 19-09-07, 00:42   #1
Strigoiu_Trist

Stage 2

Default Am niste nelamuriri in legatura cu un e30

Am cateva nelamuriri in legatura cu un e30. Va rog sa ma ajutati daca se poate.
Am un e30 din 89, 316i, cu motor facut la bavaria in 2004 (are aprox 45000km). Vreau sa stiu urmatoarele lucruri:
1. Am observat ca atunci cand pun contactu, becurile de la lichidu de frane, si becul de la placutele de frana nu se aprind. Si nici cel de la frana de mana nu se aprinde decat daca e frana trasa. La bmw`urie mai noi, am vazut ka toate becurile de bord se aprind, si se sting la 3-4 secunde. Sunt curios daca ori nu merg la mine, ori asa trebuie sa mearga (trebuie precizat ka lichidu de frana a fost proaspat schimbat , si placutele la fel). Se aprind decat becurile de la ABS, Baterie, Ulei.
2. Am 2 calculatoare Bosch, si nu stiu ce fac. Unu dintre ele e cel localizat in torpedou (cel cu mufa mare) si am unu cu o mufa mai mica care nu stiu unde e localizat. Si nu stiu la ce folosesc.

Poate cineva sa ma "lumineze" ? sau trebuie sa ma duc la jiji

Astept raspunsurile voastre.
Multumesc anticipat!
Strigoiu_Trist is offline   Reply With Quote
Old 22-09-07, 01:34   #2
316i

Stage 5

316i's Avatar

Default Re: Am niste nelamuriri in legatura cu un e30

Cel de la lichidul de frana trebuie sa se aprinda. Ca si celelalte becuri trebuie sa stea aprins tot timpul cat ai contactul pus. Inseamna ca ai niste aiureli facute la fire. Calculatorul din torpedou este pentru motor si celalalt este pentru ABS.
BMW E30 318iS 08/90 Powered by 08/94 E36 M42,Sterling Silber Metallic,Full Electric(4xEFH+ESD),OBC II + E36 OBC V,A/C,Electric/Beheizt Recaro sitze,Blau H&R + Koni Adjustable,Webasto Standheizung,Winter Paket,BBS RS 8Jx17 + BBS RS047 + BBS RS001,M-Tehnic II Paket,Tempomat, 1bar boost by Haltech + BMW E30 325i M20 Baur NA + BMW E30 325i M50 Coupe NA
Harti personalizate, orice dimensiune, orice continut, actualizate la zi ---->http://www.edituraeverest.ro<----
316i is offline   Reply With Quote
- Copyright 2024 4Tuning -