Quote:
Originally Posted by CT-06-YZF***X-Team
Salut baieti , rog cunoscatorii daca ma pot ajuta in acest caz , am un bmw ursulet in 2 usi cu o problema la rotzile spate , multe bmw`uri stiu ca o au , dar in cazul meu este ceva mai grav .
Rotile de pe spate sunt pozitionate in asa fel incat imi mananca cauciucurile pe interior grav de tot , de fiecare data trebuie sa le inversez cauciucurile ca sa mai salvez ceva din gume .
Am auzit mai multe variante... stiu ca au suspensii independente bmw-urile si automat cand le pui o garda ( suspensie mai joasa ) automat rotile putin isi modifica pozitia , dar am un amic care are aceiasi suspensie si model de masina si rotile nu ii stau chiar asa rau ca la mine , va rog sa postati raspunsuri daca aveti idee , se pot regla intr-un anumit fel la vre-un service care se ocupa de echilibrari/directii sau chestii de genu ( chiar daca problema e pe rotile din spate ) ... sau nu stiu , orice posibilitate bucse etc astept orice raspuns , mersi
|
salut, bucsile de la basculele spate sunt de doua feluri. unele cu excentric care tin rotile in pozitie usor oblica si se indreapta la deplasarea cu viteza (cam peste 100 km/h) si altele fara excentric, care tin rotile drepte. totusi, chiar daca ai avea bucse cu excentric, nu ar trebui sa-ti uzeze asa repede cauciucurile. s-ar putea sa ai ceva probleme si la bascule sau suportii de prindere pe puntea spate, ori bucsile de punte sa fie prea uzate, dar ma indoiesc. sper sa rezolvi.......