Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > BMW > Zona tehnica BMW

Zona tehnica BMW Zona tehnica, secrete, tips&tricks BMW

Reply

Thread Tools
Old 16-11-07, 16:06   #16
ritzi_pww

Stock

ritzi_pww's Avatar

Default Re: Probleme cu rotile spate la urs!!! AJUTOR!

Quote:
Originally Posted by CT-06-YZF***X-Team View Post
Salut baieti , rog cunoscatorii daca ma pot ajuta in acest caz , am un bmw ursulet in 2 usi cu o problema la rotzile spate , multe bmw`uri stiu ca o au , dar in cazul meu este ceva mai grav .
Rotile de pe spate sunt pozitionate in asa fel incat imi mananca cauciucurile pe interior grav de tot , de fiecare data trebuie sa le inversez cauciucurile ca sa mai salvez ceva din gume .
Am auzit mai multe variante... stiu ca au suspensii independente bmw-urile si automat cand le pui o garda ( suspensie mai joasa ) automat rotile putin isi modifica pozitia , dar am un amic care are aceiasi suspensie si model de masina si rotile nu ii stau chiar asa rau ca la mine , va rog sa postati raspunsuri daca aveti idee , se pot regla intr-un anumit fel la vre-un service care se ocupa de echilibrari/directii sau chestii de genu ( chiar daca problema e pe rotile din spate ) ... sau nu stiu , orice posibilitate bucse etc astept orice raspuns , mersi
salut, bucsile de la basculele spate sunt de doua feluri. unele cu excentric care tin rotile in pozitie usor oblica si se indreapta la deplasarea cu viteza (cam peste 100 km/h) si altele fara excentric, care tin rotile drepte. totusi, chiar daca ai avea bucse cu excentric, nu ar trebui sa-ti uzeze asa repede cauciucurile. s-ar putea sa ai ceva probleme si la bascule sau suportii de prindere pe puntea spate, ori bucsile de punte sa fie prea uzate, dar ma indoiesc. sper sa rezolvi.......
ritzi_pww is offline   Reply With Quote
Old 20-11-07, 01:31   #17
Maroo

Stage 5

Maroo's Avatar

Default Re: Probleme cu rotile spate la urs!!! AJUTOR!

verifica distanta dintre oale schimba bucsile de la bascule si de la punte si o sa-ti stea mai omenesc rotile dar tot un pic cracanate
Maroo is offline   Reply With Quote
Reply

- Copyright 2024 4Tuning -