Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > BMW > Zona tehnica BMW

Zona tehnica BMW Zona tehnica, secrete, tips&tricks BMW

Reply

Thread Tools
Old 25-06-07, 00:26   #1
mariusstresu

Stock

Default display kilometraj 520d

Salut!
Am cumparat de curand un 520d si nu functioneaza (nu se vad bine de fapt) display-ul din bord, cel al computerului de bord.
Ma poate indruma cineva unde pot merge pt remedierea acestei defectiuni? Eventual si un pret estimativ...
Multumiri anticipate
mariusstresu is offline   Reply With Quote
Old 28-06-07, 11:30   #2
Black_MooN

Stage 1

Black_MooN's Avatar

Default Re: display kilometraj 520d

ce an este? incearca sa vezi daca functioneaza ledurile... daca nu merg ledurile eu am un prieten care te poate ajuta... eu vreau sa le schimb sa pun rosii in locul celor portocalii!!! si el mi-a zis ca ma rezolva.
Black_MooN is offline   Reply With Quote
Old 29-06-07, 17:40   #3
mariusstresu

Stock

Nu cred ca m-am exprimat eu bine... este vb de ceasurile alea mici electronice care iti arata consumul, distanta efectuata,etc.
Ceva ceva se vede, dar nu merg toate liniutzele... si este cam greu sa iti dai seama ce cifre sunt acolo...
Anul fabricatiei este 2000
mariusstresu is offline   Reply With Quote
Old 31-07-07, 16:22   #4
Black_MooN

Stage 1

Black_MooN's Avatar

asta e mai greu... daca este iluminat cand aprinzi luminile inseamna ca este dus ceva in afishaj... si atunci trebuie schimbat afishajul...
Black_MooN is offline   Reply With Quote
Old 02-08-07, 22:11   #5
ANGELO_VFV

Stock

Quote:
Originally Posted by mariusstresu View Post
Nu cred ca m-am exprimat eu bine... este vb de ceasurile alea mici electronice care iti arata consumul, distanta efectuata,etc.
Ceva ceva se vede, dar nu merg toate liniutzele... si este cam greu sa iti dai seama ce cifre sunt acolo...
Anul fabricatiei este 2000
FRATE... E CAM NASPA SI EU AM AVUT UNA... E DYSPLAYUL... SI..)TRE SA SCHIMBI TOATE CEASURILE CU TOT ... DACA E DIN 2000 E SI MAI NASPA CA O DATA CE AI SCHIMBAT CEASURILE TRE SA ITI PUNA FISIERUL IN CENTRALINA... E CAM NASOL INCEARCA SA IL DEMONTEZI CA NU E ASA GREU SI DA-I CU SPRAY CONTACT CA LA MINE A MERS ASA.. BAFTA!!!
ANGELO_VFV is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -