Quote:
Originally Posted by viorel2011
nu asta ar fi o problema,rabdarea.partea proasta e ca nu imi intra motorasu inapoi la locul lui.sa zicem ca un ventilator intra,dar celalalt sigur se sparge.nu il pot baga din cauza la tabla aia de sub parbriz.oricum motorasu l-am scos cu tot cu suportul ala cu siguranta aia.
|
OK, stiu ca o sa sune radical, insa asta e cam singura solutie (cealalta ar fi sa petreci cateva ore bune tot incercand, rupandu-ti pielea de pe maini si tot ai 90% sanse sa spargi elicea).
Motoarele noi vin cu palele detasate si se monteaza direct in suport.
Motorul tau fiind SH e deja asamblat. Ca sa il bagi pe pozitie trebuie sa indoi ceva metal. La propriu. Iei un patent si tragi inafara tabla de deasupra, acea margine pe care se prinde masca de la parbriz. Stiu, suna urat, si eu am fost socat cand am citit pe toate DIY-urile pasul asta, dar dupa ce am rupt palele unuia, am trecut la obiect. Dupa ce indoi destul acea margine, o sa ai loc sa bagi motorasul, nu foarte mult, dar destul cat sa nu mai rupi nimic. Tot cu atentie trebuie sa-l bagi si poate nu va intra chiar din prima, dar intr-un final va intra.
Atentie insa! Dupa ce faci asta trebuie sa ai pregatita ceva vopsea. Indrepti metalul cat mai bine (altfel nu ti se va mai alinia corect masca), apoi smirgheluiesti zona si o vopsesti - nu conteaza cum iese, nu o vede nimeni. Daca o lasi nevopsita va rugini garv (prostia asta am facut-o eu.
Bafta!