Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > BMW > Zona tehnica BMW

Zona tehnica BMW Zona tehnica, secrete, tips&tricks BMW

Reply
 
Thread Tools
Old 28-10-14, 16:24   #1
Billy c25xe

Stage 5
 
Billy c25xe's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 846
Default Problema pompa injectie!

Salutare!

Acum ceva vreme din senin masina a inceput sa tacane din zona motorului, am fost la mecanic si solutia a fost, schimbarea lantului de distributie plus toate accesoriile acestuia. Si de cand am facut aceasta operatie au inceput sa-mi apara problemele, adica imi porneste exact ca un tractor, fum negru la accelerare, nu se mai accelereaza normal la fiecare apasare a acceleratiei si daca rulez cu o viteza constanta de +90 km/h cand o accelerez nu se intampla nimic, trebuie sa iau piciorul de pe pedala pentru doua secunde si sa apas iar pentru a prinde o viteza mai mare.

Verdictul dat de acelasi mecanic: noul lant forteaza in pompa de injectie, mai exact in capul hidraulic. Plus cred eu, motorul avansat, mecanicul a facut el un semn pe motor dar la reglarea avansului l-a reglat sa pice semnele la fix (- -) ne luand in calcul uzura lantului ce tocmai l-a schimbat. Cand i-am explicat asta mi-a zis ca nu are ce sa-i faca ca pompa mea este fara pana si ca isi regleaza avansul electronic si ca nu are ce sa-i mai faca si problema mare este ca acum dupa ce a venit frigul nici nu mai porneste. Invarte 30 de secunde, scoate fum ca la balamuc si nimic.

Si aici apar nelamuririle mele, mecanicul are dreptate cu capul hidraulic sau este doar avansata distributia? Gasesc sa schimb doar acel cap sau trebuie inlocuita pompa cu totul? Ca sa-mi porneasca pot sa torn apa rece sau combinata cu apa calda pe pompa de injectie? Ma gandesc ca poate o mai dezmortesc si-mi porneste mai rapid sa nu mai dau la automat un minut.
Billy c25xe is offline   Reply With Quote
- Copyright 2024 4Tuning -