Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > BMW > Zona tehnica BMW

Zona tehnica BMW Zona tehnica, secrete, tips&tricks BMW

Reply

Thread Tools
Old 05-05-07, 22:34   #1
B 13 TEX

Stage 2

B 13 TEX's Avatar

Default Probleme 325ix

salut am si eu niste porbleme poate ma ajutati si pe mine!!! am luat un 325 ix aqm 2sapt si erau amortizoarele varza am cumparat amortizoare Monroe (ptr fata) si knd am fst la mecanic sa le pun ...TEAPA..(...prima prb taiata o spira de la arc (garda la sol 7cm)...a 2-a prb knd sa imi puna amortizoru sa aflu k are taiata si camasa in kare intra amortizoru ptr k alea kre le`a avut erau mai mici!!! si tre sa schimb camasa la telescop q tot cu fuzeta ptr k e sudata de fuzeta nush dak asa e normal!!! si alta prb bieletele(nush dak asa se numesc sigur) kare tin bara de torsiune le`am desfacut q mana si mi`au ramas bilele acolo si am ramas cu aia in mana!!! imi cer scuze dak va stresez poate asa atzi fost si voi la inceput....intrebarea e de unde fac rost de tt astea..??? k noi sunt f scumpe!! macara camasa si fuzeta!!! si km cat costa ele dak avetzi idee si noi si la dezmembrari!!!(arcuri porcariile alea kre tine bara de torsiune si fuzeta q camasa) va multumesc si ink 1`data sper k nu vam stresat!!! BAFTA
B 13 TEX is offline   Reply With Quote
Old 05-05-07, 23:50   #2
Gabi_323i

Stage 5

Gabi_323i's Avatar

Member of:
[BMW]
Default Re: Probleme 325ix

eu iti dau un sfat, sa o vinzi! se vede ca nu te pricepi deloc, de ce ai mai luat-o, ca sa-ti bati joc de ea? cumpara bielete antiruliu noi ca nu sunt scumpe, si cumpara-ti amortizoare de iX care sunt MAI SCURTE din fabrica decat la RWD, deci nu ti-a taiat nimeni nici o camasa si da, e fooooarte normal sa fie camasa de la amortizor ambutisata in fuzeta.
Old 06-05-07, 13:52   #3
B 13 TEX

Stage 2

B 13 TEX's Avatar

si dak ii pun tot amortizoare scurte tot la fel o sa`mi faca ptr k de cate ori iau o groapa se aude rau o busitura ptr k amortizorul nu lucreaza decat 5cm.....si knd iau kte o groapa bate rau si in cazu asta dak iau amortizoare ptr ix o sa am garda tot asa si nu o sa se inalte deloc!!!
Old 06-05-07, 15:15   #4
Maroo

Stage 5

Maroo's Avatar

iti recomand un aro 4x4 daca vrei urs cu garda inalta...
Maroo is offline   Reply With Quote
Old 06-05-07, 21:11   #5
B 13 TEX

Stage 2

B 13 TEX's Avatar

aha tu esti ala kre te`ai intalnit cu tovarasul meu cu golfu (Maroo) si ti`a placut golfu..??........nu vreau inalta da barem 10cm...nici 4 k am inceput sa fac curatenie prin oras!!!pana la urma am gasit si arcuri si camasu q fuzeta da sunt de urs normal oare se potrivesc..???
Old 12-05-07, 01:39   #6
MARI_NSL

Stage 5

MARI_NSL's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Observator 4tuning]
[NoSpeedLimit Romania Club]
[Design Team]
[PARTICIPANT CURSE]
[Virtual Tuning]
[BMW]
[VW]

Quote:
Originally Posted by B 13 TEX View Post
aha tu esti ala kre te`ai intalnit cu tovarasul meu cu golfu (Maroo) si ti`a placut golfu..??........nu vreau inalta da barem 10cm...nici 4 k am inceput sa fac curatenie prin oras!!!pana la urma am gasit si arcuri si camasu q fuzeta da sunt de urs normal oare se potrivesc..???
wow ..frate la 10cm ..inaltime ...la pasaj ...cred ca la prima curba te-ai rasturnat )
MARI_NSL is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -