Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > BMW > Zona tehnica BMW

Zona tehnica BMW Zona tehnica, secrete, tips&tricks BMW

Reply

Thread Tools
Old 28-07-13, 02:48   #1
e36sedan

Stage 3

Default Despre suspensie

Am tot citit diverse pareri despre suspensia marcii TA-Technix insa tot ce am citit a fost despre acea categorie de low cost....dar despre aceasta categorie mai de mijloc stie cineva ceva?

http://www.motorvip.ro/produs/suspen...ritate-bmw-e36

sper sa nu se considere reclama!
e36sedan is offline   Reply With Quote
Old 28-07-13, 13:13   #2
the_rifle

Stage 5

Member of:
[BMW]
Default Re: Despre suspensie

Parerea mea sa-ti pui suspensie fixa second de marca...
Kw-uri ceva... Iesi mult mai ieftin si tine cu mult mai bine... La jumatate de pret ar fi scump...
Despre jom de exemplu spunea cineva ca si-a pus reglabila si in cateva saptamani era barca pe valuri...

Eu am bilstein sport up side down si de cativa ani n-am probleme si nu ratez nicio groapa...
the_rifle is offline   Reply With Quote
Old 28-07-13, 14:01   #3
alexxss

Stage 5

alexxss's Avatar

Eu recomad Tuning Art reglabila am un prieten care merge de 3 ani cu asa ceva si este in stare f buna suspensia. TA-Technix nu rezista f mult la drumurile din romania. Am avut bilstein reglabila pe inaltime cu tije groasa si era imposibil de mers cu ea prin bucuresti. Era foarte rigida. Acum am trecut la Tuning Art si sunt foarte multumit de ea intrii in curba cu viteze destul de mari si nu iti e frica ca dai de un damb si zbori pe camp cum era sa fac cu suspensia bilstein care dupa mine nu e pt drumurile noastre.
alexxss is offline   Reply With Quote
Old 28-07-13, 15:15   #4
e36sedan

Stage 3

@alexxss---despre tuningart nu stiu multe insa am citit care ce si cum si sunt la un pret f ieftin din cate am obs si se aseamana cu ta technix-urile ba chiar uite ce gasisem "e46 cu suspensie TuningART
Updated over a year ago · Taken at BimmerSHOP
Suspensia este facuta de Ta-Technix . Gumele sunt cam mari deoarece jantele sunt de iarna."

@the_rifle---intradevar KW sunt ce trebe dar le gasesti f rar zic eu cel putin in primavara isi tot cauta un prieten si abia acum 2 sap a dat de ele...insa acum mai bine astepti decat sa iti bagi joc de directie si alte elemente ca numa ce trebe sa scot 250 lei pt un rulment fata/dreapta batal vina
e36sedan is offline   Reply With Quote
- Copyright 2024 4Tuning -