Quote:
Originally Posted by the_rifle
Doar tampenii aud pe-aici... "Bujii originale "...
" Du-te cu talonul " - Sa mori tu ca pe talon iti scrie ce bujii sa folosesti.
Eu zic sa folositi si benzina "originala BMW"... bineinteles doar cu aer pt ardere impachetat si cu sigla BMW... OBLIGATORIU !
" Eu recomand NGK cu un singur piciorus " - conform caror estimari calcule sau studii faci tu recomandarea ? Ca ti-ai pus tu si " esti foarte multumit "... dar nu stii de ce esti multumit ??? Sau faci recomandarea prin prisma celor 21 de ani... ? ( de existenta nu de practica...)
Uite eu folosesc cu 4 " picioruse"... Ar trebui sa fiu mai multumit sau mai nemultumit ?
Orice bujie fabricata de un producator de top gen Bosch, NGK, Beru etc este la fel de buna atat timp cat isi face treaba !!! Respectiv atata timp cat da scanteie.
|
De ce vrei sa pari destept cand noi cu totii stim ca esti prost?
Piciorus=electrod...
Si, da e46 (316i/318i) functioneaza cu 1 electrod pe bujie si cu 0,9 distanta, adica cu aceasta marja a fost gandit, TOT CE ESTE PESTE ESTE O RISIPA DE BANI, adica daca tu ti-ai luat cu 4 electrozi, felicitari esti un geniu, din pacate ai dat banii degeaba, deoarece in afara faptului ca mereu scanteia va lua drumul celei mai scurte ...dar stai ...n-are rost sa discut cu tine care jignesti chiar si atunci cand n-ai dreptate.
Nu inteleg ce ti se pare deplasat in sfatul omului de a se duce cu talonul?(daca nu stiai... se iau in functie de ultimele 8 cifre pentru a nu aparea greseli, nu toti oamenii sunt interesati de ce bujii sunt recomandate, etc...si da BMW mai face masini si pe alte piete in afara de europa...deci mai sunt si diferente).
Eu inteleg ca ai o masina care ai desfacut-o de 50 de ori si ai refacut-o de parca era lego...dar asta nu inseaman ca le sti pe toate...
Si da, masina va merge cu orice tip de bujie(fie NGK, fie XINYANG) insa doar o bujie de calitate si in specificatile respective va face ca motorul sa mearga in parametri respectivi.
Eu inchei aicea.Oricum omul va lua decizia care ii surade.
PS:.Daca nu te poti duce sa cumperi orice bujie...toate-s la fel... chiar si de scuter daca se poate, ca-i mai ieftina...