Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > BMW > Zona tehnica BMW

Zona tehnica BMW Zona tehnica, secrete, tips&tricks BMW

Reply

Thread Tools
Old 10-07-13, 12:06   #16
by_alex_zeu

Stage 3

Default Re: help motor e36 318i

Quote:
Originally Posted by ziemenz View Post
daca ai nevoie de un calculator pt m40 s-ar putea sa mai am unul pe la curte, vii il testezi gratis, daca e bun si e din el problema dai 30 lei pe el. 0765.960.328
in ce zona stai...dar imi e tare frica, ca daca nu este de la calculator si nu mai ajung cu ea acasa...deci ma disperat dupa cum v.am zis nu inteleg ce poate sa mai fie!!!as duceo pe un tester dar mia zis cineva ca ce poate sa iti zica si testerul mai mult decat iai facut tu ca ai incercat aproape fiecare senzor...acum nu stiu ce sa mai zic
by_alex_zeu is offline   Reply With Quote
Old 10-07-13, 21:12   #17
Lymbutza

Stage 5

Lymbutza's Avatar

Senzorul de Detonatie (Knock-off senzor) ! Aceiasi problema am si eu la un 2.0 ! La fel si eu , am schimbat senzori de temperatura , sonde lambda , debitmetru . . . ! Pune si tu un senzor mai bunicel pe ea ! Daca ai nevoie iti recomand eu pe cineva in Bucuresti ! Eventual am si senzorul de care ai nevoie , vi probam daca se rezolva ne intelegem !
Old 11-07-13, 07:44   #18
by_alex_zeu

Stage 3

Quote:
Originally Posted by Lymbutza View Post
Senzorul de Detonatie (Knock-off senzor) ! Aceiasi problema am si eu la un 2.0 ! La fel si eu , am schimbat senzori de temperatura , sonde lambda , debitmetru . . . ! Pune si tu un senzor mai bunicel pe ea ! Daca ai nevoie iti recomand eu pe cineva in Bucuresti ! Eventual am si senzorul de care ai nevoie , vi probam daca se rezolva ne intelegem !
ai senzorul asta de detonatie ca sa il probez???ca las cumpara si pe asta dar mie sa nu fie nici de la asta ca sincer nu mai stiu cum ce si unde sa mai umblu ca sincer nu stiu ce sa ii mai fac ma disperat....
Old 13-07-13, 11:21   #19
by_alex_zeu

Stage 3

Exclamation Re: help motor e36 318i

fratilor nu ma mai ajuta si pe mine nimeni???
Old 13-07-13, 18:52   #20
the_rifle

Stage 5

Member of:
[BMW]

pune-i frate diagnoza pe el ca e mai simplu... Decat sa scoti toti senzorii pe rand mai bine dai 50 de ron pe diagnoza si gata...

Ca idee mai e un senzor temperatura aer care la m50 e pe admisie ( la tine nu stiu unde e pus ). Vezi ce faci si cu senzorul ala...
the_rifle is offline   Reply With Quote
Reply

- Copyright 2024 4Tuning -