| Zona tehnica BMW Zona tehnica, secrete, tips&tricks BMW |
17-05-13, 21:39
|
|
 Stage 4
|
admisie M43
salutare . am si eu o nedumerire cu privire la admisia de la M43 . In pozele pe care le-am atasat se vede diferenta dintre cele 2. E acelasi con motor M43B18. Eu cautam la a mea asa zisul "motoras de relanti" sa il verific/schimb , si am constatat ca nu il am in locul incercuit.
Ceea ce vreau sa stiu e daca este in alta parte ,astept raspunsul cuiva care cunoaste , merci
|
|
|
17-05-13, 21:48
|
|
 Stage 5
|
Re: admisie M43
Quote:
Originally Posted by ALINe36
salutare . am si eu o nedumerire cu privire la admisia de la M43 . In pozele pe care le-am atasat se vede diferenta dintre cele 2. E acelasi con motor M43B18. Eu cautam la a mea asa zisul "motoras de relanti" sa il verific/schimb , si am constatat ca nu il am in locul incercuit.
Ceea ce vreau sa stiu e daca este in alta parte ,astept raspunsul cuiva care cunoaste , merci
|
Da,la tine e ca la mine la is,e sub admisie,trebuie data admisia jos si il vezi,are o mufa in el si doua furtune,unu vine in cotul de la debitmetru si celalalt merge inspre parbriz si urca in admisie.Sunt pe telefon acum ca ti-as pune poze.
|
17-05-13, 21:52
|
|
 Stage 4
|
Quote:
Originally Posted by BaiatBun
Da,la tine e ca la mine la is,e sub admisie,trebuie data admisia jos si il vezi,are o mufa in el si doua furtune,unu vine in cotul de la debitmetru si celalalt merge inspre parbriz si urca in admisie.Sunt pe telefon acum ca ti-as pune poze.
|
am intentia ca maine sa dau admisia jos sa mai curat idle valve inca o data ....si sper sa in gasesc sa verific care e treaba cu el ....ce trec prin furtunele alea ??apa sau aer ????teroretic aer
Last edited by ALINe36; 17-05-13 at 21:58.
|
|
|
17-05-13, 21:59
|
|
 Stage 5
|
Quote:
am intentia ca maine sa dau admisia jos sa mai curat idle valve inca o data ....si sper sa in gasesc sa verific care e treaba cu el ....ce trec prin furtunele alea ??apa sau aer ????
|
Aer,aer trece,vezi sa deconectezi toate furtunele de la admisie,admisia sd tine in 5 suruburi de 13mm,le desfaci si o ridici in sus (cu tot cu corpul de acceleratie) e mai simplu,regulatorul de relanti e prins intr-un colier de cauciuc,scoti mufa si il tragi in sus.Dar ce probleme ai cu el?
|
|
|
17-05-13, 22:17
|
|
 Stage 4
|
Quote:
Aer,aer trece,vezi sa deconectezi toate furtunele de la admisie,admisia sd tine in 5 suruburi de 13mm,le desfaci si o ridici in sus (cu tot cu corpul de acceleratie) e mai simplu,regulatorul de relanti e prins intr-un colier de cauciuc,scoti mufa si il tragi in sus.Dar ce probleme ai cu el?
|
asta din poza este ??? ma cam sacaie relantiul si vreau sa verific si sa curat un pic.
|
|
|
17-05-13, 22:20
|
|
 Stage 5
|
Quote:
asta din poza este ??? ma cam sacaie relantiul si vreau sa verific si sa curat un pic.
|
Da da,ala e,daca tot ai chef de curatat curata si clapeta de acceleratie.
|
|
|
17-05-13, 22:22
|
|
 Stage 4
|
de piesa din poza care am pus-o mai sus stiam ca este sub admisie inca cand am vazut ca la alte modele este langa clapeta de acceleratie , am crezut ca este si la mine in alta parte cam tot asa , cu corpul acela patratos de plastic negru ....si nu il gaseam ......
BaiatBun merci pt atentie
azi am luat WD40 ....e bun de curatat piesa respectiva + admisia ???
|
|
|
17-05-13, 22:28
|
|
 Stage 5
|
Quote:
de piesa din poza care am pus-o mai sus stiam ca este sub admisie inca cand am vazut ca la alte modele este langa clapeta de acceleratie , am crezut ca este si la mine in alta parte cam tot asa , cu corpul acela patratos de plastic negru ....si nu il gaseam ......
BaiatBun merci pt atentie
azi am luat WD40 ....e bun de curatat piesa respectiva + admisia ???
|
Da ,cu wd40 se curata,distractie placuta,o sa te distrezi vreo doua ore
|
|
|
17-05-13, 22:31
|
|
 Stage 4
|
Quote:
Da ,cu wd40 se curata,distractie placuta,o sa te distrezi vreo doua ore 
|
multumesc ......cred ca ma distrez mai mult de 2 ore ca mai am si senzorii de parcare de montat ......plus ceva verificari ......mai arunc un ochi la bucsaraie , flanse ,furtune ...etc
|
|
|
17-05-13, 23:41
|
|
 Stage 5
|
Quote:
multumesc ......cred ca ma distrez mai mult de 2 ore ca mai am si senzorii de parcare de montat ......plus ceva verificari ......mai arunc un ochi la bucsaraie , flanse ,furtune ...etc
|
Spor la treaba
|
|
|
18-05-13, 07:31
|
|
 Stage 5
|
Cel mai bine se curata cu spray de curatat carburatoare.
|
|
|
22-05-13, 17:21
|
|
 Stage 5
Member of: [BMW]
|
sau decarbusol sau decarburol la litru... 8 lei litrul.
Il pui intr-un fas-fas de curatat geamuri si ai " Spray"...
|
|
|
|
|