DVD Navigatie Gratuit
Dupa o perioada de o saptamana in care nu am mai fost activ pe forum si imi cer scuze celor care au trimis PM in legatura cu diagnoza (cel mai bine ma sunati indiferent de ora),revin in ajutorul celor care au nevoie.
M-am gandit dupa ce am avut nevoie de un DVD de navigatie profesional CCC pentru un bmw si am vazut sumele intre 40-50 ron un DVD ca sa il cumpar(Piratat dar functional) sa va ajut si pe voi cei care a-ti fost in situatia mea.
Nu toti stiu sau au posibilitatea sa caute si sa faca rost de aceste DVD-uri,desi pentru multi dintre voi este ceva banal.
Va pot oferi DVD cu navigatie cu harti printre care si romania din 2012 ,care are inclus si speedcam-urile (toate updaturile pe 2012) pentru navigatie BMW Professional dar si pentru navigatie BMW Bussines insa aceasta inca nu are si versiunea cu hartile pentru romania.
Pe viitor sper cat mai curand sa fac rost si de versiunea 2013.
Va pot ajuta in doua moduri ori imi dati un dvd si il fac ori va trimit fisierele pe mail sa le descarcati dupa care ardeti imaginea pe un DVD
Diagnoza auto,Reparatii electrice,Stergere Crash Airbag,Modificare KM,Rescriere Imobilizator,Radio/cd decoder
0722263565/0766915498
BMW 318i e46 Facelift
Mercedes C180
Ex:E46 318i 2000 NFL
|