Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > BMW > Zona tehnica BMW

Zona tehnica BMW Zona tehnica, secrete, tips&tricks BMW

Reply

Thread Tools
Old 12-04-13, 17:08   #1
djrooney

Stage 5

djrooney's Avatar

Default DVD Navigatie Gratuit

Dupa o perioada de o saptamana in care nu am mai fost activ pe forum si imi cer scuze celor care au trimis PM in legatura cu diagnoza (cel mai bine ma sunati indiferent de ora),revin in ajutorul celor care au nevoie.

M-am gandit dupa ce am avut nevoie de un DVD de navigatie profesional CCC pentru un bmw si am vazut sumele intre 40-50 ron un DVD ca sa il cumpar(Piratat dar functional) sa va ajut si pe voi cei care a-ti fost in situatia mea.
Nu toti stiu sau au posibilitatea sa caute si sa faca rost de aceste DVD-uri,desi pentru multi dintre voi este ceva banal.

Va pot oferi DVD cu navigatie cu harti printre care si romania din 2012 ,care are inclus si speedcam-urile (toate updaturile pe 2012) pentru navigatie BMW Professional dar si pentru navigatie BMW Bussines insa aceasta inca nu are si versiunea cu hartile pentru romania.
Pe viitor sper cat mai curand sa fac rost si de versiunea 2013.
Va pot ajuta in doua moduri ori imi dati un dvd si il fac ori va trimit fisierele pe mail sa le descarcati dupa care ardeti imaginea pe un DVD

Efectuam

Diagnoza auto,Reparatii electrice,Stergere Crash Airbag,Modificare KM,Rescriere Imobilizator,Radio/cd decoder
0722263565/0766915498

BMW 318i e46 Facelift
Mercedes C180
Ex:E46 318i 2000 NFL
djrooney is offline   Reply With Quote
Old 13-04-13, 15:41   #2
the_rifle

Stage 5

Member of:
[BMW]
Thumbs up Re: DVD Navigatie Gratuit

Ludabila initiativa. Apreciem.
the_rifle is offline   Reply With Quote
Old 13-04-13, 15:45   #3
djrooney

Stage 5

djrooney's Avatar

Default Re: DVD Navigatie Gratuit

Nu vreau sa distrug afacerea nimanui,dar vreau sa imi ajut colegii doar,daca tot nu sunt originale.

Oricum si daca le cumparati nu puteti sa le faceti copii si daca s-au zgariat putin incep sa se blocheze fata de DVDul original si stiu din experienta pe un e90 profesional
djrooney is offline   Reply With Quote
- Copyright 2024 4Tuning -