va salut!un prieten a achizitonat de curand un e34 520 an 1991 !masina are obc mic cel care nu indica decat ceasul temperatura data iar el ar vrea sa puna un obc mare!as dori niste detalii despre aceasta modificare..daca se poate face,cum se poate face, de ce este nevoie inafara de obc-ul mare binenteles!multumesc mult!
va salut!un prieten a achizitonat de curand un e34 520 an 1991 !masina are obc mic cel care nu indica decat ceasul temperatura data iar el ar vrea sa puna un obc mare!as dori niste detalii despre aceasta modificare..daca se poate face,cum se poate face, de ce este nevoie inafara de obc-ul mare binenteles!multumesc mult!
pai in primu rand dai obc-u afara te uiti la mufa si numeri firele trebuie sa fie acelasi numar de fire cu gaurile de la mufa si atunci va merge daca nu este acelasi numar nu va merge decat daca ai pui instalatia daca ai acelasi numar de fire se taie firu gri-galben-rosu si se leaga cu firu galben-rosu daca si va merge fara probleme daca apare pppp obc-u nu are coding plug pt acel model si trebuie ori coding plug ori alt obc
multumesc mult pt raspuns...e valabil si pt mine nu doar pt prietenul meu pt ca mi.am luat si eu un e34 de curand tot cu obc mic si as vrea sa,l schimb...o sa incerc si o sa,ti spun daca am reusit sau nu!stima!