Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > BMW > Zona tehnica BMW

Zona tehnica BMW Zona tehnica, secrete, tips&tricks BMW

Reply

Thread Tools
Old 11-02-13, 04:58   #1
BaiatBun

Stage 5

BaiatBun's Avatar

Default folie geamuri omologata RAR

De ceva timp incoace ma bate gandul sa imi pun folii fumurii pe geamurile de la usile fata,spate,pe luneta am deja si e montata profi(fara omologare)Am tot cautat pe net si am gasit diferite anunturi dintre care unul de la un comerciant cunoscut de accesorii tuning in care vinde certificat de omologare,abtibildele,garantia,in alb,necompletate,6 m de folie,nuante la alegere,cuter,spaclu pt intins,toate la cam 120 lei.Am gasit doar acte fara abtibilde si folie la 80,dar mi se pare dubios.Intrebarea mea e pt cei care au folii omologate,ce acte trebuie mai exact in caz ca te opreste politia si cat ar costa sa pui folii pe bune intr-un atelier autorizat RAR pe toate geamurile la un e36 sedan.Mersi.
Old 11-02-13, 10:10   #2
Florian328

Stage 5

Florian328's Avatar

Default Re: folie geamuri omologata RAR

la 120 nu cred k este folie buna,la noi in bucuresti folie llumar ptr toata masina costa cam 3 mil cu tot cu autorizatie valabila dar iti va da doar ptr geamurile spate si luneta k ptr fata nu iti va da sau dak iti va da nu va fi valabila ptr k nu mai este voie cu folie pe fata,dak vrei foile pe fata iti va pune dar vei merge pe raspunderea ta

legea [url]http://www.rarom.ro/RO/article--Folii%20de%20protectie%20geamuri--203.html

eu am ramas fara talon odata din cauza la folie dar tot miam pus folie pe fata si aproape 30cm de parbriz dak nu mai mult
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	2011-05-14 19.32.19.jpg
Views:	60
Size:	611.1 KB
ID:	2686274  

.....B M W 328I.....
Florian328 is offline   Reply With Quote
- Copyright 2024 4Tuning -