| Zona tehnica BMW Zona tehnica, secrete, tips&tricks BMW |
09-03-08, 20:15
|
|
 Stage 5
Member of: [2 Roti] [RENAULT]
|
cine are instalatie gaz pe BMW?
Salut!As vrea sa stiu niste informati despre instalagie gaz pe bmw, consum,viata motorului,si daca merita?VA MULTUMESC PENTRU RASP!!
|
|
|
17-03-08, 00:30
|
|
 Stage 5
|
Re: cine are instalatie gaz pe BMW?
frate ..... nu am nimic cu tine sau ceva, nu vreau sa te superi pe mine, da daca ti`ai luat bmw sa`i pui gaz......
Mai bine vinde`l si iti iei ceva care sa consume putin ... bmw`urile nu sunt facute pentru consum fratica ... iti bati joc de masina sincer!
|
|
|
19-03-08, 19:29
|
|
|
BMW Driver
 Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [BMW]
|
Salut. Nici eu nu sunt de acord sa pui gaz pe bmw, e ca si cum ai pune diesel pe Ferrari, dar na, fiecare e liber sa faca ce vrea. Stiu pe cineva care are pe 323 ursulet si nu a avut probleme din cauza asta cu motorul, cred ca de 3-4 ani. In schimb zice ca e diferenta mare, nu mai trage de nici o culoare pe gaz, pe Trasfagarasan a dat pe benzina sa nu urce ca o caruta  . Multa bafta.
|
|
|
25-03-08, 16:25
|
|
 Stage 5
|
daca tu vrei sa iti bati joc de masina pune-i gaz. e ca si cum ai pune un cavaler medieval pe un ponei, cam asa ar arata un BMW cu gaz. e basfemie. oricum de consumat o sa consume cu 1-2 Litri mai mult, motoru o sa se strice mai repede dar nesemnificativ (10.000-20.000km), iar de meritat merita dar nu pe BMW.
|
|
|
27-03-08, 13:35
|
|
 Stage 5
|
pune i frate gaz nu te mai lua dupa toti CUNOSCATORII ..
daca vreau masina SIGURA la accident sa zic asa si nam bani de benzina care e problema voastra?
gata e moda care zice ceva de consum la bmw sa sariti..
|
28-03-08, 07:16
|
|
Stage 2
|
Chiar e mai SIGURA o masina cu GPL ,decat una fara instalatia de gaz ............?
Daca vrei consum iti iei un seria 1 ,care indeplineste aceleasi standarde de siguranta,asta ca sa ramai la BMW,s-au un Smart.
|
|
|
28-03-08, 20:54
|
|
 Stage 5
|
ma referam sigur ca e BMW fatza de un matiz care consuma putin..
si stai linistit ca si seria 1 consuma lafel ca seria e 316 sau ce oricare motorizare de pe 1 consuma lafel ca si pe 3..plus de asta seria 1 sub 17 nam vazut daca omu nu are bani de seria1?ce face numai are bmw?bmw are cine vrea...luati va de aia care le pun eleroane de 2 metri si bari de e46 la ursi sau pisicutze aia strica masina nu cineva care o baga pe gaz..ce mie 318 pe gaz ce mie 316 pe benzina..acelas demaraj...asa ca,cu ce a stricato?
|
|
|
22-08-12, 21:28
|
|
Stage 3
|
baliverne... natarai...am io 530 e 60 cu gpl si ma doare la bascheti...fac craiova constanta cu 350de lei si de restul 400 cat bagam benzina ma simt bine 2 zile la sucuri...masian ia 17 benzina si 20 gaz ...oras
|
|
|
23-08-12, 00:06
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by mangu
baliverne... natarai...am io 530 e 60 cu gpl si ma doare la bascheti...fac craiova constanta cu 350de lei si de restul 400 cat bagam benzina ma simt bine 2 zile la sucuri...masian ia 17 benzina si 20 gaz ...oras
|
bine punctat . Instalatiile GPL nu mai sunt ca alea de acum ceva ani , sa mai modernizat si lumea !
Quote:
Originally Posted by vectra_gts
daca tu vrei sa iti bati joc de masina pune-i gaz. e ca si cum ai pune un cavaler medieval pe un ponei, cam asa ar arata un BMW cu gaz. e basfemie. oricum de consumat o sa consume cu 1-2 Litri mai mult, motoru o sa se strice mai repede dar nesemnificativ (10.000-20.000km), iar de meritat merita dar nu pe BMW.
|
Adevarul e ca daca ai un BMW de 1500-2000 de euro , poti considera ca ai o masina de lux , ai o anumita prezenta cand mergi pe strada .
Eu personal as pune gaz pe masina mea , doar ca la cati km fac eu pe an nu renteaza .
Nu mai o ardeti cu prosti de genu iti bati joc de masina sau mai stiu eu ce . Poate omu vreau o masina cu tinuta de drum mai buna , cu aspect mai placut , asta inseamana ca e obligat sa plateasca o avere pe benzina ?!
|
|
|
23-08-12, 20:38
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by Lymbutza
bine punctat . Instalatiile GPL nu mai sunt ca alea de acum ceva ani , sa mai modernizat si lumea !
Adevarul e ca daca ai un BMW de 1500-2000 de euro , poti considera ca ai o masina de lux , ai o anumita prezenta cand mergi pe strada .
Eu personal as pune gaz pe masina mea , doar ca la cati km fac eu pe an nu renteaza .
Nu mai o ardeti cu prosti de genu iti bati joc de masina sau mai stiu eu ce . Poate omu vreau o masina cu tinuta de drum mai buna , cu aspect mai placut , asta inseamana ca e obligat sa plateasca o avere pe benzina ?!
|
+10 bine punctat
Daca pui pe multipunct, pune-i instalatie gpl secventiala.
Iar faza cu stricatul motorului de la gpl nu stiu de unde ati scos-o, in primul rand arderea la gpl e aproape complecta, nu rezulta funingine care sa se depuna peste tot, si uleiul e mai curat,catalizatore, esapament curat, poluare mai putina adica mai putini compusi hc nearsi ,pelicula de ulei de pe cilindrii chiar ca nu are cu ce sa fie spalata, in comparatie cu un benzinar dereglat, ublat prin debitmetru, cu sonda lambda praf sau cu injectoare care nu mai pulverizeaza ci pisa.
Last edited by cosmin_jur; 23-08-12 at 20:47.
|
|
|
23-08-12, 21:08
|
|
Stage 3
|
bun bun inainte de 5 ar am avut pisica de 2,8l ulei negru in 300 de km ,lambda care oscila si ma enerva,esapament pamant...bine ce i drept ,crapam 5 aru...una peste alta nu as mai da masina asta cu gaz pe nimic ...sute de caiii ...cipuriiii....liniii...gaz frate ...bag de 30lei gaz in baraca sa ma plimb bine de tot, se stramba ala la gaz cand ma vede cu masina ,zice ca am butelia de aragaz in s[pate pt mamaie la tara ...io bag gaz sa ma plimb ...''se v a farama motorul domnule de la gpl''...se farama o lae ...merge de i sar rotile ...am un prieten de face italia cu 3.0l gaz are o gramada de km si toarce ala sub capota ca de fabrica...bafta si la cei cu gaz si la cei fara
|
|
|
|
|