Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > BMW > Zona tehnica BMW

Zona tehnica BMW Zona tehnica, secrete, tips&tricks BMW

Reply

Thread Tools
Old 09-02-12, 03:50   #16
mihail_dogariu

Stage 3

Default Re: salut

HAAAAAAAAaaaaaahaaaa

Ia zi mestere tu ... Ia zi tu din gura

Caii aia multi cred ca vin din capacul ala de WC pe post de filtru sport

Ar trebui sa pui si un DIY sa-si faca si altii

Last edited by mihail_dogariu; 09-02-12 at 03:54.
mihail_dogariu is offline   Reply With Quote
Old 09-02-12, 04:02   #17
mihail_dogariu

Stage 3

Quote:
Originally Posted by JustinCase View Post
Flacau, tu inca ai probleme de cunoastere generala a mecanicii deci nici nu stiu despre ce vorbim noi doi...
Daca deschid cu tine discutia diferentelor intre BHP si WHP deja te-am pierdut pe drum. Fugi repede la Google si apoi discutam, eventual poate descoperim impreuna si raspunsul la intrebarea eterna daca un 318is automat are aceiasi cai putere ca un 318is manual

Tu nu ti-ai depasit "conditia" Carfolio.com inca... daca tu vezi acolo ca ambele 318is-uri, unul cu vasc si altul cu electroventilator, au acelas numar de cai tu deja faci judecati despre pierderea parazitica a unui vasc. Daca este ceva ce nu cunosti mai bine taci pe margine si incearca sa inveti. Sa deschizi gura pe forum cu atata siguranta fara sa ai si niste cunostinte te face doar penibil.

Billy Boy ai inteles ca 8 cai are un scuter sau te depaseste ???
Old 09-02-12, 05:16   #18
mihail_dogariu

Stage 3

Quote:
Originally Posted by JustinCase View Post
Tu nu ti-ai depasit "conditia" Carfolio.com inca... daca tu vezi acolo ca ambele 318is-uri, unul cu vasc si altul cu electroventilator, au acelas numar de cai tu deja faci judecati despre pierderea parazitica a unui vasc. Daca este ceva ce nu cunosti mai bine taci pe margine si incearca sa inveti. Sa deschizi gura pe forum cu atata siguranta fara sa ai si niste cunostinte te face doar penibil.
Asa e... Tu ai trecut de carfolio.com la confectionat filtre "custom " din conducte de WC din dedeman CAT MAI MARI, CAT SUFRAGERIA , pt ca in mintea ta cu cat e filtrul mai mare cu atat trage motorul mai mult aer si la tunat schimbatoare de viteze cu busola si luminitza in ele... Sa nu te ratacesti in jungla urbana , iar cand nu stii unde e calea mosilor , da-mi mie un telefon si intreaba-ma... Erai si tu mai mic si mai umblat cat gaina in jurul casei... asta acum 5 ani... Acum macar stii drumul bucuresti-botosani si retur...
Sunt doar un penibil pe langa un expert...

Expertule...

Last edited by mihail_dogariu; 09-02-12 at 05:34.
Old 09-02-12, 05:44   #19
JustinCase

Stage 5

JustinCase's Avatar

Member of:
[BMW]

ha ha, esti tare, ai stat o ora si un sfert sa te mai gandesti ce sa-i zic eu lu asta de naspa, nu?

si evident neavand argumente o dai in basini, zi mai bine cum este cu BHP-ul si WHP-ul si abia apoi poti sa ne expui si cunostintele tale in instalatii sanitare, geografie si engine tuning
"Understeer is when you hit the wall with the front of the car and oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall, torque is how far you take the wall with you."
JustinCase is offline   Reply With Quote
Old 09-02-12, 06:57   #20
mihail_dogariu

Stage 3

Ai descoperit apa calda mah... BrAVO !
Old 09-02-12, 07:02   #21
JustinCase

Stage 5

JustinCase's Avatar

Member of: