Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > BMW > Zona tehnica BMW

Zona tehnica BMW Zona tehnica, secrete, tips&tricks BMW

Reply

Thread Tools
Old 13-01-12, 03:44   #1
cristy_vicol

Stage 1

Default bmw e46 323i sunet urat

salut baieti,de ceva vreme sunt in uk ,,,,si masina mea un bmw 323i din 99“ are o problema destul de grava cred,Deci cand am mers acasa in timp a inceput sa se auda un sunet urat de tot in zona spate dreapta ,,initial am crezut ca provine de la roata si am spus ca o sa il repar cand vin urmatoarea data acasa ,,,intre timp cineva din familie a avut nevoie de masina,,,am pus pe cineva sa duca masina la mecanic sa rezolve problema ,Tot bine si frumos ,,in total 400 lei costuri reparatii gen bucse o bara stabilizatoare planetare etc,si cand luat ruda respectiva masina a spus ca sunetul nu a disparut si se aude foarte rau aveti vreo idee ce este?sunetul se aude ceva de genul un __carait__ ca si cum s ar atinge otel pe otel
cristy_vicol is offline   Reply With Quote
Old 13-01-12, 04:01   #2
the_rifle

Stage 5

Member of:
[BMW]
Default Re: bmw e46 323i sunet urat

Cred ca iti huruie un rulment. Intrebarea mea este : Tembelul ala de mecanic nu a putut sa iti spuna si de la ce huruie si sa remedieze problema ???

Cred ca normal era sa iti spuna el nu noi pe forum ca d-aia e mecanic in puii mei...
the_rifle is offline   Reply With Quote
Old 13-01-12, 09:24   #3
viorelandrei

Stage 5

viorelandrei's Avatar

Quote:
Originally Posted by the_rifle View Post
Cred ca iti huruie un rulment. Intrebarea mea este : Tembelul ala de mecanic nu a putut sa iti spuna si de la ce huruie si sa remedieze problema ???

Cred ca normal era sa iti spuna el nu noi pe forum ca d-aia e mecanic in puii mei...
mecanicii de azi ii doare in p**** de toti,iau banii si asta e!

si sa fim seriosi,ce mecanici mai gasesti,niste copii care iese de pe bancile liceului ori niste betivi..sa nu se inteleaga gresit,fac referire la service-urile astea la colt de strada
TEL: 0743243632
viorelandrei is offline   Reply With Quote
Old 13-01-12, 16:43   #4
cristy_vicol

Stage 1

Unhappy Re: bmw e46 323i sunet urat

Quote:

Sincer nici nu stiu ce a facut mecanicul ala ...deoarece stia ca special pentru sunetul ala am dus masina la el...dar in fine ....sper sa fie un rulment ....o sa remediez problema cand merg acasa in vara ....ma gandesc tot sa nu fie ceva mai grav totusi.....
Old 13-01-12, 16:48   #5
cristy_vicol

Stage 1

Quote:
Originally Posted by viorelandrei View Post
mecanicii de azi ii doare in p**** de toti,iau banii si asta e!

si sa fim seriosi,ce mecanici mai gasesti,niste copii care iese de pe bancile liceului ori niste betivi..sa nu se inteleaga gresit,fac referire la service-urile astea la colt de strada
aaa si am uitat ...cand am adus masina in romania ....adica iarna trecuta in decembrie ,i-am facut revizia aici ..tot ce tine de revizie ..ulei filtre .mai niste bucse ...si de atunci nu am schimbat uleiul la masina ..si am circulat cred ca peste 20.000 de km ...si sincer sa fiu am cam tras de ea pana la ultimul suflet de prea multe ori (170 cp, nu rezisti sa nu) credeti sa am circulat prea mult cu uleiul respectiv?...ce ulei am pus nustiu....
Old 13-01-12, 18:50   #6
florineluspr

Stage 5

florineluspr's Avatar

Member of:
[Competitor CNCA]
[BMW]

Da.... te-ai luat si tu dupa englezi,daca stai intre ei...numai aia schimba uleiul odata pe an si atunci la minim 20 mi.Uleiul era normal sa il schimbi la 15.000 maxim maxim.recomandat 10-12.Ai grija ca poate vei avea nevoie de alta masina nu numai de rulment/brat/punte spate....Norocul tau ca e ieftina masina acolo.
florineluspr is offline   Reply With Quote
Old 13-01-12, 18:57   #7
cristy_vicol

Stage 1

Quote:
Originally Posted by florineluspr View Post
Da.... te-ai luat si tu dupa englezi,daca stai intre ei...numai aia schimba uleiul odata pe an si atunci la minim 20 mi.Uleiul era normal sa il schimbi la 15.000 maxim maxim.recomandat 10-12.Ai grija ca poate vei avea nevoie de alta masina nu numai de rulment/brat/punte spate....Norocul tau ca e ieftina masina acolo.
ei bine..tin sa te anunt sca te dezamagesc....daca ai veni aici si ai cumpara o masina de la un englez veritabil(nu indieni , rusi , polonezi)afla ca in romania rar o sa gasesti o masina intretinuta asa cum o fac ei...cu service la zi ....km facuti doar pe autostrada in general etc,...dar mersi oricum..primul lucru pe care il fac cand merg acasa ii schimbul de ulei ..si dupa sa rezolv problema cu sunetul enervant...
Old 13-01-12, 19:17   #8
florineluspr

Stage 5

florineluspr's Avatar

Member of:
[Competitor CNCA]
[BMW]

Quote:
Originally Posted by cristy_vicol View Post
ei bine..tin sa te anunt sca te dezamagesc....daca ai veni aici si ai cumpara o masina de la un englez veritabil(nu indieni , rusi , polonezi)afla ca in romania rar o sa gasesti o masina intretinuta asa cum o fac ei...cu service la zi ....km facuti doar pe autostrada in general etc,...dar mersi oricum..primul lucru pe care il fac cand merg acasa ii schimbul de ulei ..si dupa sa rezolv problema cu sunetul enervant...
Sunetul ala o salti si tu pe cric si iti bagi nasul in ea,invarti de roata si vezi ce zornaie,unde se aude, iti poti da seama si singur care e problema.Trebuie sa vrei.Uleiul....ar trebui dus la biserica!Eu am vazut multe masini din uk cu motorul praf.Uleiul din an in paste.Se plang mai multi de motoarele din uk.
florineluspr is offline   Reply With Quote
Old 13-01-12, 23:59   #9
the_rifle

Stage 5

Member of:
[BMW]

Da ai mers mult prea mult cu uleiul ala... Normal se schimba la 10 mii... Eu il schimb la 6-7 mii... Ulei schimbat si ulei de calitate inseamna viata motorului...

masina e in Romania sau in UK ?
Old 14-01-12, 01:49   #10
crysty.bobok

Stage 5

crysty.bobok's Avatar

Quote:
Da ai mers mult prea mult cu uleiul ala... Normal se schimba la 10 mii... Eu il schimb la 6-7 mii... Ulei schimbat si ulei de calitate inseamna viata motorului...

La 10-12 mii am mai auzit, dar deja să zici că īl schimbi la 6-7 mii e exagerat, numai dacă mergi 6-7 mii pe an, sau poate ai vreun subaru pe Motul !
crysty.bobok is offline   Reply With Quote
Old 14-01-12, 13:49   #11
myky99

Stage 5

myky99's Avatar

Member of:
[Opel]
[BMW]

Quote:
Originally Posted by crysty.bobok View Post
La 10-12 mii am mai auzit, dar deja să zici că īl schimbi la 6-7 mii e exagerat, numai dacă mergi 6-7 mii pe an, sau poate ai vreun subaru pe Motul !
si daca sta numai peste 5000rpm.....foarte bine ca il schimba la 7000km...... isi permite)))) in principiu e la 10mii....dar daca stii ca nu mergi incet.... cobori pragul de schimbat)
Old 14-01-12, 15:53   #12
the_rifle

Stage 5

Member of:
[BMW]

Schimb la 6500 in 90% din cazuri...
Merg mai mult noaptea cand am loc pe strada. Masina am luat-o pt forja nu pt transport...

Last edited by the_rifle; 14-01-12 at 15:58.
Old 14-01-12, 15:56   #13
crysty.bobok

Stage 5

crysty.bobok's Avatar

Quote:
Schimb la 6500 in 90% din cazuri...
crysty.bobok is offline   Reply With Quote
Old 14-01-12, 16:01   #14
the_rifle

Stage 5

Member of:
[BMW]

What ???
Old 14-01-12, 20:42   #15
cristy_vicol

Stage 1

Quote:

Romania
Reply

- Copyright 2024 4Tuning -