Salut ... de curand am achizitionat si eu o pisica...
Dupa cateva zile de mers cu ea iti facea figuri de la contact sau mufa de dupa contact mai exact mi se oprea in mers ... nimic iesit din comun am sunat vechiul proprietar si l-am intrebat daca stie despre ce e vorba mi-a zis ca e de la contact... toate bune pana acum ... am cumparat alt contact dar momentan nu l-am schimbat ... si nici problema de mai sus nu a reaparut ... in schimb astazi am dat o tura pana la munca si ce sa observ ... mi s-a oprit de 2 ori in mers (oprit ca si kum i-ai lua contactu) .... ideea e ca nu cunosc pe cineva sa imi schimbe si mie contactu daca stiti pe cineva din buc as fi recunoscator daca ati lasa un numar de tel ... asta n-ar fi singura problema tot azi am observat ca nu mai trage ca inainte merge intrerupt rau si imi da un sunet ciudat pe evacuare zici ca e tractor un sunet intrerupt ... si pe cat urca in turati tot mai "inecata" merge ... inainte nu se auzea asa tin sa precizez ca nu am catalizatoare pe evacuare ... de la ce sa fie ?
__________________ 1.Achizitioneaza un cazan. 2.Baga bani , timp si pasiune in el. 3.Rezultatul O masina de care sa fi mandru
el a mai fost schimbat odata pt ca a pierdut cheile ) si azi m-am uitat pe acolo sunt matzele facute pe genuchi ) .... astept sa il schimb odata sa fie ok ...