Salut colegii
azi dimineata am ajuns si eu acasa din Germania miam adus o pisica berlina motor 1.8i an 1997 cu o PROBLEMA care a inceput sa imi faca pe DRUM
1: nu sta la relantiu scade foarte rau si isi revine apoi in turatii , bate tot pe ea MOTOR , AMBREIAJ ESAPAMENTE ....caroseria se msica TOT in acele momente
2: in acelasi timp nu pot sa plec cu VITEZA 1 si 2 decat FOARTE accelerat si sa patinez un pic ambreiajul deoarece merge in SUTURI si se ineaca
3: dupe ce dau urmatoarele viteze , la fel trebuie tinuta un pic mai turata deoarece ...efectiv ceva o blocheaza se simte masina ca NU POATE SA TRAGA nu are forta
TOATE astea se intampla in acelasi TIMP
.................................................. .................................................. ...
SURPIZA mare :
nefacandui NIMIK sia revenit de cateva ori pe drumul inspre tara si anume :
statea la relanti , nu se auzea NIMIK nici motor nici un fier ca tremura NIMIK ..
puteam sa plec la omu cu viteza 1 NETURAT si sa skimb si eu normal
efectiv parca ZBURAM cu ea se simtea foarte usoara fata de momentele ei cand ai impresia ca merge cu franele dupe ea
.................................................. .................................................. ....
Pe bucuresti - pitesti cand am intrat , masina era in mintile ei isi revenise , apoi am tinut constant 130 autoastrada , cum am intrat in oras si am vrut sa skimb vitezele , iar NU se TURA , nu puteam sa plec dupe loc
CE POATE sa fie ???? pompa de benzina ? are cineva pompa de benzina ???