Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > BMW > Zona tehnica BMW

Zona tehnica BMW Zona tehnica, secrete, tips&tricks BMW

Reply

Thread Tools
Old 18-12-11, 00:48   #1
alecs1

Stage 3

alecs1's Avatar

Default eroare abs 64 96

Am o problema cu abs-ul, becul din bord e stins tot timpu, nu l-am vazut vreodata sa se aprinda, insa nu merge abs-ul,azi am puso pe tester si mi-a dat 2 erori la abs : 64 si 96.Nu am gasit niciunde ce sunt erorile astea,a mai dat cineva peste problema asta? mentionez faptul ca masina este un 318i m43b18 94' cu abs(logic) .Multumesc
Old 19-12-11, 01:58   #2
gxg_85

Stage 3

Default Re: eroare abs 64 96

Quote:
Originally Posted by alecs1 View Post
Am o problema cu abs-ul, becul din bord e stins tot timpu, nu l-am vazut vreodata sa se aprinda, insa nu merge abs-ul,azi am puso pe tester si mi-a dat 2 erori la abs : 64 si 96.Nu am gasit niciunde ce sunt erorile astea,a mai dat cineva peste problema asta? mentionez faptul ca masina este un 318i m43b18 94' cu abs(logic) .Multumesc
la 64 am gasit engine control module (ecm) transmision control module(tcm) communication-short to eart. iar celalat nu am gasit nimic. e posibil sa nu ai becul in bord la abs si de asta nu se aprinde.verifica l.daca nu gasesti codurile incearca sa masori fiecare senzor de abs cu un aparat de masura valoarea trebuie sa fie in jur de 1 ohm.daca totul e ok modulul de abs.nu am mai intalnit dar altfel nu cred ca poti afla ce are.
gxg_85 is offline   Reply With Quote
Old 19-12-11, 09:29   #3
rdy4ever

Stage 5

rdy4ever's Avatar

Ai becul ars sau scos in bord si unul sau 2 senzori buliti. Nu te lua dupa tester, nu comunica bine cu calc de ABS pe e36. Poti sa-i iei pe fiecare in parte la masurat intre pini, cu un multimetru dat pe Ohm. Trebuie sa aiba 0.8-1.10, cam asa. Daca e pe 0 sau infinit, e ars. Incepe cu roata fata-sofer, acolo se duce ce mai repede, apoi dreapta-fata, in spate se intrerup mai rar.

Last edited by rdy4ever; 19-12-11 at 09:32.
rdy4ever is offline   Reply With Quote
Old 19-12-11, 23:46   #4
alecs1

Stage 3

alecs1's Avatar

Quote:
Originally Posted by rdy4ever View Post
Ai becul ars sau scos in bord si unul sau 2 senzori buliti. Nu te lua dupa tester, nu comunica bine cu calc de ABS pe e36. Poti sa-i iei pe fiecare in parte la masurat intre pini, cu un multimetru dat pe Ohm. Trebuie sa aiba 0.8-1.10, cam asa. Daca e pe 0 sau infinit, e ars. Incepe cu roata fata-sofer, acolo se duce ce mai repede, apoi dreapta-fata, in spate se intrerup mai rar.
Multumesc,o sa incerc zilele urmatoare.Erorile mi le-a dat numai la abs, la motor nu am avut absolut nici una,pe site-uri am gasit si eu erorile cum ca ar fii de la motor, insa pe tester am selectat abs si acolo mi le arata.Multumesc
alecs1 is offline   Reply With Quote
- Copyright 2024 4Tuning -