Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > BMW > Zona tehnica BMW

Zona tehnica BMW Zona tehnica, secrete, tips&tricks BMW

Reply

Thread Tools
Old 21-11-11, 16:57   #16
CazyRoll

Stage 4

CazyRoll's Avatar

Default Re: Intrebare motorina

Quote:
Originally Posted by Velse112 View Post
Prietene eu doar am intrebat ce nu stiu sa ma perfectionez da ? Si nu cred ca ai condus tu jumate din cat am condus eu dar ma rog .
ai condus masina aia concept pe care "ai cumparat'o" din Africa pe celalt topic mai mult ca sigur, din moment ce nu stii sa alimentezi cu motorina )
CazyRoll is offline   Reply With Quote
Old 21-11-11, 22:18   #17
Velse112

Stage 2

Nu am cumparat-o , am vrut sa o cumpar la insistenta unui prieten ca nu este nici un risc in asa ceva si am trimis 5.000 de EURO avans .
Motorina pana acum de curand nu am alimentat aproape niciodata , am avut doar masini benzinare si foloseam doar OMW 100 fara nici o problema la toate . Pot sa precizez ca la fiecare revizie toate filtrele erau ca si noi si masina mergea in parametri cei mai buni ( din cate am inteles la masinile turbo benzina OMW 100 le mai adauga 12 cai putere in plus din cauza cifrei octanice sau ceva de genul ) . Reviziile le fac la maxim 10.000 de KM , care daca plec prin afara intr-o excursie cand vreau o saptamana libera ii fac repede .
Singura chestia la mine este ca la partea de mecanica am doar cunostinte generale si nu ma pricep la chestii avansate sau care necesita cunostinte mai profunde si mi se pare normal sa intreb un lucru pe care nu il stapanesc sau am dubii prima oara . Si tu mai mult ca sigur , cand ti-ai luat permisul si ai fost sa faci prima ta alimentare poate te-ai intrebat mai mult ca sigur care din cele 3 tipuri de benzinaa ar fi mai bun pentru masina pe care o ai . Nu cred ca am injurat pe nimeni sau am dat in cap la cineva .
Velse112 is offline   Reply With Quote
Old 22-11-11, 22:45   #18
CazyRoll

Stage 4

CazyRoll's Avatar

Quote:
Nu am cumparat-o , am vrut sa o cumpar la insistenta unui prieten ca nu este nici un risc in asa ceva si am trimis 5.000 de EURO avans .
Motorina pana acum de curand nu am alimentat aproape niciodata , am avut doar masini benzinare si foloseam doar OMW 100 fara nici o problema la toate . Pot sa precizez ca la fiecare revizie toate filtrele erau ca si noi si masina mergea in parametri cei mai buni ( din cate am inteles la masinile turbo benzina OMW 100 le mai adauga 12 cai putere in plus din cauza cifrei octanice sau ceva de genul ) . Reviziile le fac la maxim 10.000 de KM , care daca plec prin afara intr-o excursie cand vreau o saptamana libera ii fac repede .
Singura chestia la mine este ca la partea de mecanica am doar cunostinte generale si nu ma pricep la chestii avansate sau care necesita cunostinte mai profunde si mi se pare normal sa intreb un lucru pe care nu il stapanesc sau am dubii prima oara . Si tu mai mult ca sigur , cand ti-ai luat permisul si ai fost sa faci prima ta alimentare poate te-ai intrebat mai mult ca sigur care din cele 3 tipuri de benzinaa ar fi mai bun pentru masina pe care o ai . Nu cred ca am injurat pe nimeni sau am dat in cap la cineva .
cat 8 ani ai?) ziceai ca ai trimis 2k acum 5, maine poimaine zici ca trimiti 100)
Old 22-11-11, 23:07   #19
Velse112

Stage 2

Prietene daca ai citit thread-ul vedeai ca am zis la un moment dat ”suma in realitate este putin mai mare dar am pus 2000” . Inainte sa zici ceva mai gandeste sau informeaza-te .
Old 23-11-11, 18:39   #20
the_rifle

Stage 5

Member of:
[BMW]
Exclamation Re: Intrebare motorina

Quote:
...am trimis 5.000 de EURO avans .
Am citit si ne-am informat.
Te-ai incurcat in minciuni...

Last edited by the_rifle; 23-11-11 at 18:43.
the_rifle is offline   Reply With Quote
Old 23-11-11, 18:47   #21
the_rifle

Stage 5

Member of:
[BMW]

Quote:
Prietene daca ai citit thread-ul vedeai ca am zis la un moment dat ”suma in realitate este putin mai mare dar am pus 2000” . Inainte sa zici ceva mai gandeste sau informeaza-te .

Nici tu nu mai stii...
E interesant ca nu-ti citesti nici macar propriile posturi...
the_rifle is offline   Reply With Quote
Old 23-11-11, 22:54   #22
Velse112

Stage 2

Dumbbbbb !

https://forum.4tuning.ro/221-colt-leg...ml#post4629355

https://forum.4tuning.ro/221-colt-leg...ml#post4629355

Unde nu-i cap nici Dumnezeu nu cere !
Old 23-11-11, 23:14   #23
petricabuton

Stock

petricabuton's Avatar

vinde bmw si cumparati logan ( cel putin atunci nu mai simti diferenta dintre taxi si masina ta) plus ca loganu mere cu orice e testat de mine
petricabuton is offline   Reply With Quote
Old 23-11-11, 23:37   #24
Sparkle_81
BMW Driver

Stage 5

Sparkle_81's Avatar

Member of:
[BMW]

Quote:
Si cum folosesc pilotul automat ?
Accelerarea din pilotul automat, la e90, se face inpingand maneta in fata; in momentul ala nu mai apesi pedala de acceleratie. Cand ajungi la viteza dorita apesi butonul din mijloc. Pentru decelerare sau frana motor, din pilot, tragi de maneta inspre tine .
Pentru a dezactiva pilotul, calci pedala de acceleratie sau frana !
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	691650995240902599649883-1406312-700_700.jpg
Views:	40
Size:	67.2 KB
ID:	2236395  

ex.E38 M67D40
ex.E36 M44B19
Sparkle_81 is offline   Reply With Quote
Old 24-11-11, 00:45   #25
Velse112

Stage 2

Quote:
Originally Posted by Sparkle_81 View Post
Accelerarea din pilotul automat, la e90, se face inpingand maneta in fata; in momentul ala nu mai apesi pedala de acceleratie. Cand ajungi la viteza dorita apesi butonul din mijloc. Pentru decelerare sau frana motor, din pilot, tragi de maneta inspre tine .
Pentru a dezactiva pilotul, calci pedala de acceleratie sau frana !
@ petrica se spune cumpara-ti , nu cumparati ! Am condus si logan destul , cel cu motor 1,4 mpi si cel 1,6 dci sau cum se cheama . E masina de buget redus , atat doar .

@ sparkle mersi mult ai o bere din partea mea . Mersi pentru raspuns .
Old 24-11-11, 11:36   #26
krone

Stage 4

krone's Avatar

Member of:
[BMW]
[PARTICIPANT CURSE]

Quote:
a dracului benzina asta "de 100" mari minuni face de scoate 12cp in plus...poate de bagi kerosen
krone is offline   Reply With Quote
Old 24-11-11, 12:53   #27
CazyRoll

Stage 4

CazyRoll's Avatar

indiferent de motor scoade 12 cai in plus )) ( si o iapa)
Old 24-11-11, 13:01   #28
madutz2006

Stage 5

madutz2006's Avatar

Member of:
[Opel]

Quote:
Salut , in urma tepei care am patit-o acum ceva timp mi-am achizitionat un BMW 320d e90 si am o mica nelamurire .
Pe capacul de la rezervor ( cel care il deschizi cand alimentezi ) arata taiat ecodiesel/additive , si cu verde normal diesel . Eu stiam ca motorina cu aditivi este mai buna pentru motor decat cea normala . Totusi trebuie sa alimentez cu motorina aceea mai ieftina fara aditivi sa nu stric motorul daca asa scrie acolo ?

baga motorina normala fara nici-o problema ! Eu iti recomand sa bagi numai si numai de la un singur peco, sa nu schimbi motorina din masina... Cea mai Ok mi se pare cea de la omv. Bag de 4 ani motorina numai de la omv si sunt foarte multumiT si n-am avut niciodata probleme la masina din cauza ei..
In schimb am prieteni care au patit-o cu cea de la lukoil si cu cea de la rompetrol...
Bafta multa cu bmw-u !
madutz2006 is offline   Reply With Quote
Old 24-11-11, 20:12   #29
Velse112

Stage 2

Quote:
Originally Posted by madutz2006 View Post
baga motorina normala fara nici-o problema ! Eu iti recomand sa bagi numai si numai de la un singur peco, sa nu schimbi motorina din masina... Cea mai Ok mi se pare cea de la omv. Bag de 4 ani motorina numai de la omv si sunt foarte multumiT si n-am avut niciodata probleme la masina din cauza ei..
In schimb am prieteni care au patit-o cu cea de la lukoil si cu cea de la rompetrol...
Bafta multa cu bmw-u !
Mersi madutz , am auzit multe vorbe bune despre omw si din aceasta cauza am ramas fidel la ei . Mai bagasem si de la lukoil dar se simte motorul parca s-ar ineca , nici pe gratis nu as mai baga de acolo ..... Deci raman client OMW . Multam pentru raspuns inca o data .

PS si faza cu + 12 cp cu benzina omw omw 100 crede-ma ca e foarte reala ( in cazul masinilor turbo ) .
Reply

- Copyright 2024 4Tuning -