Toata evacaurea masini este stoc si are si catalizator.In filmulete scotea ceva abur pentru ca era destul de frig afara.Eu pe motor am schimbat tot ce se putea si nu imi pot da seama daca functioneaza ok sau mai am de bibilit.Miercuri voi da si catalizatorul jos asta depinde cum se comporta urmatorul drum pe care il voi face maine,in drum spre casa.
Pe motor a fost schimbat:
-ECU de 2.5 cu 402 la final
-bobine de inductie(3 seturi si acelasi mers)
-Instalatie electrica completa pe motor de la panou sigurante la ECU
-Galerie de admisie cu injectoare
-Motoras relanti schimbat si curatat inainte de a fi montat
-Senzor axa cu came si volanta au fost inlocuiti si la fel acelasi mers
-Senzor temperatura pentru ECU cel albastru de pe bloc,schimbare in mai bine
-Debimetre 3 bucati din care 1 e de 2.5(cam acelasi mers cu toate)
-Pompa de benzina 2 bucati inafara de cea de pe masina una de 1.8 si acum am de pe un 2.5
-Regulator de presiune in rampa cu tot cu rampa de injectoare
-verificat distributia sa fie la punct
-Verificat compresia pe fiecare cilindru si toti au cam 14.2 fara diferenta intre ei
-Verificat si schimbat toate frutunele de la vacum si chestii montate anapoda (nu trage aer fals pe nicaieri)
Masina merge bine nu pot sa ma plang prea rau dar parca nu o mai simt eu asa vioaie,dar cred ca m-am obisnuit cu ea.O sa incerc sa vad in cat timp face 0-100.
Ea se intinde destul de ok la drum si a mers cu 210 cu 5 persoane in masina si portbagajul plin de bagaje iar atunci nu schimbasem nimic pe ea si cred ca mai urca 10 km sigur dar nu am mai insistat si am lasat-o intr-un ritm mai ok(si pentru mine si pentru ea)
Pentru mai multe detalii urmariti topicul:
http://www.bmwclub.ro/forums/topic/1...0#entry1569158