Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > BMW > Zona tehnica BMW

Zona tehnica BMW Zona tehnica, secrete, tips&tricks BMW

Reply

Thread Tools
Old 13-10-11, 09:55   #1
maxmartinez

Stage 5

maxmartinez's Avatar

Default Probleme e36 M43 1.6

Salut,

Tre' sa apelez la sfaturile voastre, am un coupe 1.6, si am asa:

La turatii peste 3000 in orice viteza, se aude un zgomot metalic strict legat de turatii, ca si cum ar avea cel mai prost ulei din lume, acum 2 luni am schimbat uleiul 10w40 Castrol Magnatec.

Apoi, am farul dreapta after gen Sonar, se abureste inauntru, la faza scurta are membrana de cauciuc taiata pe mijloc, inainte a avut xenon, la fel si ala din stanga, dar ala nu se abureste.

Apoi, am stopuri pe led,modelul cu frana peste pozitii, nu imi mai merge semnalul dreapta, am verificat becul e ok, recent am pus OBC in masina, dar fara check legat, doar temp ceasul si iluminarea. are legatura? celalalte semnale merg fata/spate stg.cine se pricepe la stopuri pe led? nu am check control, deci stopurile le-am pus fara balasturi sau cum le zice.

Si ultima, switchul ptr lumini marsarier, e undeva pe cutie pe partea pasagerului? se ajunge/scoate greu la el? merge schimbat la o vulcanizare sa ridice aia masina sus?

mersi anticipat
Old 13-10-11, 14:00   #2
316i

Stage 5

316i's Avatar

Default Re: Probleme e36 M43 1.6

Quote:
Originally Posted by maxmartinez View Post
Salut,

Tre' sa apelez la sfaturile voastre, am un coupe 1.6, si am asa:

La turatii peste 3000 in orice viteza, se aude un zgomot metalic strict legat de turatii, ca si cum ar avea cel mai prost ulei din lume, acum 2 luni am schimbat uleiul 10w40 Castrol Magnatec.

Apoi, am farul dreapta after gen Sonar, se abureste inauntru, la faza scurta are membrana de cauciuc taiata pe mijloc, inainte a avut xenon, la fel si ala din stanga, dar ala nu se abureste.

Apoi, am stopuri pe led,modelul cu frana peste pozitii, nu imi mai merge semnalul dreapta, am verificat becul e ok, recent am pus OBC in masina, dar fara check legat, doar temp ceasul si iluminarea. are legatura? celalalte semnale merg fata/spate stg.cine se pricepe la stopuri pe led? nu am check control, deci stopurile le-am pus fara balasturi sau cum le zice.

Si ultima, switchul ptr lumini marsarier, e undeva pe cutie pe partea pasagerului? se ajunge/scoate greu la el? merge schimbat la o vulcanizare sa ridice aia masina sus?

mersi anticipat
1. Schimba intinzatorul de la lant.
316i is offline   Reply With Quote
Old 13-10-11, 14:14   #3
maxmartinez

Stage 5

maxmartinez's Avatar

salut,

e piesa 15?

http://bmwfans.info/parts/catalog/E3..._timing_chain/

http://www.autokarma.ro/Produse.aspx...20distributie&

apoi ar trebui refacuta geometria la distributie?

mersi
maxmartinez is offline   Reply With Quote
Old 17-10-11, 14:30   #4
maxmartinez

Stage 5

maxmartinez's Avatar

semnalul l-am rezolvat. nu imi mai mergea nici o lampa de la nr spate, si am umblat iar la cotul de fire din capota portbagaj in aripa stanga...
maxmartinez is offline   Reply With Quote
Old 26-10-11, 19:43   #5
Cristi B.

Stage 5

Cristi B.'s Avatar

Daca vrei distributie de 316iM43, am eu.
Am schimbat-o toata cu piese OEM si am mers cu ea max 3000km.
Cristi B. is offline   Reply With Quote
- Copyright 2024 4Tuning -