Cum spuneam de intrat intra dar se va vedea caraghios in special pe fata pentru ca buza jantei va iesi in mod vizibil in afara liniei caroseriei. Cum extrema cealalta ca jantele sa fie bagate prea mult sub aripi denota o lipsa de forta si echilibru, la fel extrema asta cu jante scoase in afara caroseriei arata a masina greoaie si inceata. Frumusetea orcarui lucru consta in echilibru, simetrie si eleganta nu in exagerare si grosolanie.
Este ca si cum ai purta niste pantofi marimea 48 cand tu defapt porti 40... ai arata ca un clovn la circ si s-ar vedea clar ca nu sunt pantofii tai defapt ci i-ai produs la repezeala de pe cine stie unde... parerea mea
Acum nah, in materie de stil sunt multe abominatii pe lumea asta si totusi lumea le considera "frumoase". Un alt exemplu imi vine acum in cap, pantalonii cu "c0ae" purtati de fetitele care "se cred" in trend... arata ca dracu efectiv... totusi... lumea ii poarta
Dar gata cu lectia de stil, fiecare face cum crede iar ca sa inchei intr-un final apoteotic... doar istoria ne va judeca pe fiecare in parte
PS: sa ma scuzati, a fost o noapte lunga