Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > BMW > Zona tehnica BMW

Zona tehnica BMW Zona tehnica, secrete, tips&tricks BMW

Reply

Thread Tools
Old 25-08-11, 21:49   #1
pitzy-850

Stage 5

pitzy-850's Avatar

Default intrebare jante

stiti cumva daca acest model de jante intra pe e36 coupe fara modificari la aripa?
BMW /8j x 17H2 /RS 845 /1245951
Poze e luata dintr-un alt post, imi cer scuze.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	2011-08-25 10.39.14.jpg
Views:	75
Size:	2.62 MB
ID:	2130930  
pitzy-850 is offline   Reply With Quote
Old 25-08-11, 22:03   #2
pitzy-850

Stage 5

pitzy-850's Avatar

Default Re: intrebare jante

Imi cer scuze da am uploadat alta imagine.
Acesta este modelul.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	P1015342.jpg
Views:	79
Size:	150.9 KB
ID:	2130941  
Old 26-08-11, 07:03   #3
JustinCase

Stage 5

JustinCase's Avatar

Member of:
[BMW]

depinde ce ET au, modelul acesta (styling 42 II) vine in doua variante, pentru seria 5 cu un ET mic de 20 si varianta pentru seria 3 cu ET 47 care iti intra fara probleme.

Teoretic iti intra si cele cu ET20 dar masina va arata caraghios

...afla exact ce ET au mai intai sa le cumperi
"Understeer is when you hit the wall with the front of the car and oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall, torque is how far you take the wall with you."
JustinCase is offline   Reply With Quote
Old 26-08-11, 16:55   #4
maxmartinez

Stage 5

maxmartinez's Avatar

intra fara probleme ambele seturi et20/et47...
cum sa arate caraghios cu et20? doar poate daca pune gume 255 pe 8j )
maxmartinez is offline   Reply With Quote
Old 27-08-11, 06:57   #5
JustinCase

Stage 5

JustinCase's Avatar

Member of:
[BMW]

Cum spuneam de intrat intra dar se va vedea caraghios in special pe fata pentru ca buza jantei va iesi in mod vizibil in afara liniei caroseriei. Cum extrema cealalta ca jantele sa fie bagate prea mult sub aripi denota o lipsa de forta si echilibru, la fel extrema asta cu jante scoase in afara caroseriei arata a masina greoaie si inceata. Frumusetea orcarui lucru consta in echilibru, simetrie si eleganta nu in exagerare si grosolanie.

Este ca si cum ai purta niste pantofi marimea 48 cand tu defapt porti 40... ai arata ca un clovn la circ si s-ar vedea clar ca nu sunt pantofii tai defapt ci i-ai produs la repezeala de pe cine stie unde... parerea mea
Acum nah, in materie de stil sunt multe abominatii pe lumea asta si totusi lumea le considera "frumoase". Un alt exemplu imi vine acum in cap, pantalonii cu "c0ae" purtati de fetitele care "se cred" in trend... arata ca dracu efectiv... totusi... lumea ii poarta

Dar gata cu lectia de stil, fiecare face cum crede iar ca sa inchei intr-un final apoteotic... doar istoria ne va judeca pe fiecare in parte

PS: sa ma scuzati, a fost o noapte lunga
Old 27-08-11, 11:52   #6
maxmartinez

Stage 5

maxmartinez's Avatar

Quote:
Originally Posted by JustinCase View Post
Cum spuneam de intrat intra dar se va vedea caraghios in special pe fata pentru ca buza jantei va iesi in mod vizibil in afara liniei caroseriei. Cum extrema cealalta ca jantele sa fie bagate prea mult sub aripi denota o lipsa de forta si echilibru, la fel extrema asta cu jante scoase in afara caroseriei arata a masina greoaie si inceata. Frumusetea orcarui lucru consta in echilibru, simetrie si eleganta nu in exagerare si grosolanie.

Este ca si cum ai purta niste pantofi marimea 48 cand tu defapt porti 40... ai arata ca un clovn la circ si s-ar vedea clar ca nu sunt pantofii tai defapt ci i-ai produs la repezeala de pe cine stie unde... parerea mea
Acum nah, in materie de stil sunt multe abominatii pe lumea asta si totusi lumea le considera "frumoase". Un alt exemplu imi vine acum in cap, pantalonii cu "c0ae" purtati de fetitele care "se cred" in trend... arata ca dracu efectiv... totusi... lumea ii poarta

Dar gata cu lectia de stil, fiecare face cum crede iar ca sa inchei intr-un final apoteotic... doar istoria ne va judeca pe fiecare in parte

PS: sa ma scuzati, a fost o noapte lunga
pune si el niste distantiere pe spate de 10 sau 15 si aia e.
maxmartinez is offline   Reply With Quote
Old 27-08-11, 15:19   #7
JustinCase

Stage 5

JustinCase's Avatar

Member of:
[BMW]

da, poate fi o varianta daca este dispus sa sacrifice din felul cum se comporta masina la un condus agresiv. Distantierele pe spate ii vor genera un efect subviratoriu desi totusi unora le place acest lucru.
Old 29-08-11, 23:49   #8
pitzy-850

Stage 5

pitzy-850's Avatar

Multumesc de raspunsuri, am intrebat deoarece am cumparat niste jante m contour si arata caraghios tare cele de pe spate si ating un pic in aripa, si nu vreau sa mai cumpar alte jante si sa ma uit la ele
- Copyright 2026 4Tuning -