Am un set de jante pe 18`! Ce cauciucuri imi recomandati ?? pentru un e36!
Momentan am 235/45/18 fata si 225/45/18 spate , si cam zdruncina la denivelari. Am gasit pe net 225/55/18 ar fi bune , totusi sa mai reduc un pic din zguduieli?? ms
in primul rand vezi daca iti intra fara sa-ti atinga in flansa amortizorului sau in aripi/contraaripi dimensiunea noua pe care o vrei. Fa cateva masuratori exacte la fata locului si apoi foloseste acest calculator sa vezi in ce limite poti merge
Totusi, daca ma intrebi pe mine 225/55R18 sunt cam exagerate pentru E36... dar gusturile nu se discuta Nu mai spun ca pierzi din demaraj iar consumul o sa creasca in special daca ai un motor sub 2,5
Daca in urma masuratorii ajungi la concluzia ca 225/55R18 iti intra fara probleme poti sa incerci sa-ti cumperi doua anvelope second cele mai ieftine sa vezi cum se vede estetic si cum se simte la gropi. Daca rezultatul te satisface iti poti cumpara apoi inca doua anvelope sau daca dispui de bani un set nou... desi la drumurile noastre eu nu prea sunt adeptul anvelopelor noi, niciodata nu stii cand le distrugi pe strazile Romaniei... si ai destule astfel de "oportunitati"
pai tu vrei jante pe 18 si in acelasi timp si confort? pe e36? pune 15 sau 16 cu talon 60-65 si aia e...talon mai mare de 40 pe janta R18 e bataie de joc.
pai tu vrei jante pe 18 si in acelasi timp si confort? pe e36? pune 15 sau 16 cu talon 60-65 si aia e...talon mai mare de 40 pe janta R18 e bataie de joc.