Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > BMW > Zona tehnica BMW

Zona tehnica BMW Zona tehnica, secrete, tips&tricks BMW

Reply

Thread Tools
Old 28-06-11, 19:21   #1
Giamilla

Stage 3

Giamilla's Avatar

Default Problema electrica E36

Salut, am un e36 316 din '93, problema a aparut de vreo 1 an si se manifesta astfel:
In mers (cand vrea ea, nu tot timpul), se aprind farurile mai intens, luminile din bord la fel si casetofonul se stinge, cateodata face asta doar o sec si isi revine, cateodata nu-si revine pana nu opresc motorul, de vreo 3 ori a dat in faruri de a spart becurile, eu cred ca e vreo problema la alternator, vreun scurt ceva si baga tensiune mai mare, daca cineva a mai intampinat aceasta problema il rog sa-mi spuna si mie cum a rezolvat-o, partea proasta e ca nici nu pot sa masor tensiunea la alternator ca face figuri cand vrea ea, nu cand vreau eu, am masurat la alternator si baga normal...
Giamilla is offline   Reply With Quote
Old 28-06-11, 20:01   #2
e_emu3

Stage 5

Default Re: Problema electrica E36

Quote:
Originally Posted by Giamilla View Post
Salut, am un e36 316 din '93, problema a aparut de vreo 1 an si se manifesta astfel:
In mers (cand vrea ea, nu tot timpul), se aprind farurile mai intens, luminile din bord la fel si casetofonul se stinge, cateodata face asta doar o sec si isi revine, cateodata nu-si revine pana nu opresc motorul, de vreo 3 ori a dat in faruri de a spart becurile, eu cred ca e vreo problema la alternator, vreun scurt ceva si baga tensiune mai mare, daca cineva a mai intampinat aceasta problema il rog sa-mi spuna si mie cum a rezolvat-o, partea proasta e ca nici nu pot sa masor tensiunea la alternator ca face figuri cand vrea ea, nu cand vreau eu, am masurat la alternator si baga normal...
Releul de la alternator
e_emu3 is offline   Reply With Quote
Old 28-06-11, 20:17   #3
Giamilla

Stage 3

Giamilla's Avatar

Quote:
Originally Posted by e_emu3 View Post
Releul de la alternator
Ala pe unde e pus, in cutia cu sigurante? sau daca poti sa-mi incercuiesti pe o poza care e releul ar fi si mai bine
Old 30-06-11, 22:25   #4
e_emu3

Stage 5

releul se afla pe alternator
e_emu3 is offline   Reply With Quote
Old 01-07-11, 10:50   #5
Giamilla

Stage 3

Giamilla's Avatar

Am vazut eu o cutiuta neagra pe alternator, ma gandeam eu ca ala e, ms pt raspuns
- Copyright 2026 4Tuning -