Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > BMW > Zona tehnica BMW

Zona tehnica BMW Zona tehnica, secrete, tips&tricks BMW

Reply

Thread Tools
Old 02-12-06, 21:53   #16
Gabi_323i

Stage 5

Gabi_323i's Avatar

Member of:
[BMW]
Default Re: bmw 325i

ma scuzati domnule mecanic ca ma bag si eu in seama aici :">

nu mai postez nimic va las pe dumnevoastra sa dati sfaturi bune :P oricum nu vreau sa comentez nimic de sfaturile tale dar vad ca deja dai sfaturi pt masini din 99
cred ca daca iti dau capacele jos de pe un motor M50 M52 M54 te iei cu mainile de par fara suparare ...
Old 02-12-06, 22:35   #17
syncron

Stage 5

Quote:
Originally Posted by B 31 FXN View Post
ma scuzati domnule mecanic ca ma bag si eu in seama aici :">

nu mai postez nimic va las pe dumnevoastra sa dati sfaturi bune :P oricum nu vreau sa comentez nimic de sfaturile tale dar vad ca deja dai sfaturi pt masini din 99
cred ca daca iti dau capacele jos de pe un motor M50 M52 M54 te iei cu mainile de par fara suparare ...
Din pacate pentru tine sa-r putea sa ramai surprins . nu tot ce se mananca zboara ,sau esti obisnuit sa vb. numai cu baieti care nu stiu decat sa salte capota . Spre deosebire de tine io incerc sa ajut daca pot cu un sfat util . Ptr. linistea ta dau sfaturi mai mult ptr. 2005 - 2006 . Sincer ce te-a deranjat ...ai citit shi tu ce a intrebat omu shi ti-ai dat seama sa-u ti se pare aiurea sa stie vrunu mai mult ca tine . Apropo ce treaba ar avea vibratia in pedala cu rulmentu ... sau sfatu tau la orcie intrebare e ...asteapta sa crape shi schimbi tot
syncron is offline   Reply With Quote
Old 02-12-06, 22:51   #18
syncron

Stage 5

Daca esti asa priceput ai curaji sa schimbam niste tacheti sa vedem care se ia de par ...sau asteptam sa crape motoru shi punem altu . Io sa-r putea sa stiu ce se afla sub capacele alea .Dar cred ca tu nu sti prea multe doar te dai mare shi pe urma faci pe modestu domnule cunoscator . Te astept la confruntare sa vedem daca ai acoperire la afirmatiile tale.Shi sant convins ca nu esti capabil sa schimbi nici placutele spate la un A 8
syncron is offline   Reply With Quote
Old 08-12-06, 00:05   #19
kezz

Stage 5

kezz's Avatar

Member of:
[NoSpeedLimit Romania Club]

nu va pot spune decat ca nu vibreaza decat cand e libera..indiferent cat ai calca`o ea nu mai face boala pe ea..nu va certati ca nu am vrut decat un sfat! am inteles de la cineva ca nu e nici o problema ca asa face ea si nu deranjeaza cu nimic la mers..nu patineazanu face nici un fel de zgomot pur si simplu vibreaza..masina este un 2500 m20b25 din 86 probabil ca alex_rahova o stie,in rest mai nimic..
Tinand cont ca e prea,prea joasa fata as vrea si eu niste sugestii,pareri pt alte amortizoare,arcuri ca nu se mai poate..nu sunt genu` de om care sa mearga cu ea odata la sapt..),dar nu prea renteaza sa feresti chiar fiecare groapa,ca nu cred ca e posibil si cum e in buc nu ai cum sa nu faci boala pe tine de nervi..am amortizoare sport unele de culoare verde si vreau ceva putin mai sus..mersi pt sfaturi si nu va mai certati ca nu e frumos..va salut bafta :X
kezz is offline   Reply With Quote
Old 08-12-06, 00:09   #20
kezz

Stage 5

kezz's Avatar

Member of:
[NoSpeedLimit Romania Club]

Imi cer scuze ca postez iar dar am uitat ceva..bmw meu pana acum a mers cu syn power dala..si acum i`am luat rs..nelamurirea mea e ca syn powerul ala era de 5-40w parca si rs e 10-60 ..e vre`o problema ca cineva mi`a spus ca iarna se pune mai subtire si vara mai gros sau ceva de genu`..mersi inca odata bafta!
kezz is offline   Reply With Quote
Reply

- Copyright 2024 4Tuning -