Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > BMW > Zona tehnica BMW

Zona tehnica BMW Zona tehnica, secrete, tips&tricks BMW

Reply

Thread Tools
Old 12-05-11, 11:21   #1
BogdanE46

Stage 5

Default Eroare in Bord E46

Salut..am si eu o problema..de azi mi-a aparut in bord urmatoarea eroare (poza mai jos)

Am fost azi la Rar pentru autentificare si cand am plecat de acolo am observat aceea eroare .Este de culoare Galbena.

Stie cineva ce reprezinta aceea eroare? Multumesc

Si inca o intrebare..cand plec cu masina de pe loc este normal ca beculetul la ulei sa stea aprins 6-7 secunde si apoi sa dispara din bord?
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	dsc04830aaaaaa.jpg
Views:	331
Size:	81.7 KB
ID:	2000617  
BogdanE46 is offline   Reply With Quote
Old 12-05-11, 17:02   #2
the_rifle

Stage 5

Member of:
[BMW]
Default Re: Eroare in Bord E46

Verifica uleiul la joja pt siguranta... Nivelul se masoara cand masina este stata cel putin 8 ore . Se scoate joja , se sterge de ulei, se reintroduce, se lasa cateva secunde , se scoate si se citeste. Nivelul uleiului trebuie sa fie pe nivelul maxim indicat pe joja iar masina nu trebuie sa stea in panta...
the_rifle is offline   Reply With Quote
Old 13-05-11, 13:09   #3
universcomimpex

Stage 5

universcomimpex's Avatar

Member of:
[AUDI]

Quote:
Originally Posted by BogdanE46 View Post
Salut..am si eu o problema..de azi mi-a aparut in bord urmatoarea eroare (poza mai jos)

Am fost azi la Rar pentru autentificare si cand am plecat de acolo am observat aceea eroare .Este de culoare Galbena.

Si inca o intrebare..cand plec cu masina de pe loc este normal ca beculetul la ulei sa stea aprins 6-7 secunde si apoi sa dispara din bord?
nu nu este acela este martorul de motor daca vrei pot sa iti fac o diagnoza sa vezi exact despre ce este vorba
universcomimpex is offline   Reply With Quote
Old 13-05-11, 19:26   #4
mihayyy2000

Stage 5

Member of:
[FORD]

Quote:
Originally Posted by BogdanE46 View Post

Am si eu aceeasi problema cu aceeasi masina (318 i '99). Cineva mi-a zis ca e de la benzina proasta... Am pus de la Rompetrol s-a stins iar dupa ce s-a mai imputinat benzina din rezervor iar s-a aprins... Imediat dupa ce am alimentat si i-am dat cheie s-a stins... Nu stiu ce sa mai cred. Ce e de facut?

Asta cu uleiul de care zici tu eu am intrebat la cineva pentru un opel astra diesel 2004 si mi-a zis ca nu e nimic deosebit... acum nu stiu cum e la Bmw...
mihayyy2000 is offline   Reply With Quote
Old 14-05-11, 08:47   #5
mihayyy2000

Stage 5

Member of:
[FORD]

Quote:
Originally Posted by universcomimpex View Post
nu nu este acela este martorul de motor daca vrei pot sa iti fac o diagnoza sa vezi exact despre ce este vorba
Si ce raspunsuri pot sa apara in urma "diagnozei"? Ca sa stiu la ce sa ma astept...
Old 14-05-11, 08:58   #6
BogdanE46

Stage 5

sall..eu mi-am facut diagnoza si mi-a dat sonda lambda..dar mecaniul mi-a spus ca este debitmetru..l-a scos si era cea mai proasta firma..Iar cand turez masina da putin in nas. de la 1000-2500 de ture cam asa
Old 14-05-11, 15:30   #7
mihayyy2000

Stage 5

Member of:
[FORD]

La mine se pare ca e pe baza de alimentat... Am asteptat sa se aprinda "pompa" si m-am dus (azi) iar la de la Rompetrol... am pus de 70 lei si iar s-a stins... is curios acum cum evolueaza pana cand o termin si pe asta... Daca nu se mai aprinde, in cazul meu, e clar din cauza benzinei... Is f curios... revin cu raspuns
Old 14-05-11, 15:31   #8
mihayyy2000

Stage 5

Member of:
[FORD]

Ai idee totusi cat ajunge un debitmetru si o sonda lambda originale? sa stiu si eu in caz ca nu e "din cauza benzinei"?
Old 14-05-11, 18:17   #9
mihayyy2000

Stage 5

Member of:
[FORD]

Quote:
Originally Posted by mihayyy2000 View Post
La mine se pare ca e pe baza de alimentat... Am asteptat sa se aprinda "pompa" si m-am dus (azi) iar la de la Rompetrol... am pus de 70 lei si iar s-a stins... is curios acum cum evolueaza pana cand o termin si pe asta... Daca nu se mai aprinde, in cazul meu, e clar din cauza benzinei... Is f curios... revin cu raspuns
Nu are nici o treaba cu benzina... Iar s-a aprins dupa vreo 20 km de la alimentare... E altceva...
Old 14-05-11, 20:39   #10
BogdanE46

Stage 5

debitmetru iti recomand bosch la fel si sonda lambda..625 ron respectiv 450 ron
- Copyright 2026 4Tuning -