Poti sa pui cutie in 6 trepte de M fara probleme...
Cat despre consum .... hmmmm sunt multe de discutat...
Eu am avut pe masina asta motor de 318is si 3 motoare de 2,5... Deci pot spune ca stiu cum consuma un motor de 2,5...
1. conteaza cum mergi cu el.... In bucuresti bara la bara consuma 16-17. Eu calc rau pedala si in bucuresti imi ia cam 22-25... Dar schimb 90% din cazuri la 6000... De-aia am schimbat si 3 motoare... Adica fiecare motor a tinut maxim 2 schimburi de ulei. Iar eu schimb uleiul sub 5000 de km... Deci cum s-ar spune merg in regim de competitie
2. In afara intr-a 5-a la 90 la ora consuma 7... Am reusit o singura data performanta de a merge cu a 5-a la 90 in afara pt ca imi batea cardanul...
3. Intre 100 - 130 ia cam 12...
4. Dupa 130 iti ia un litru in plus pt fiecare 10 km in plus de viteza...
Adica la 150 iti ia 15% iar la 220 consuma 22...
Sincer nu vei regreta niciodata ca ti-ai pus motor de 2,5...
1. Sunt ieftine daca se strica si de achitionat si de reparat. Dupa un M plangi daca-i spargi chiulasa...
2. Sunt extrem de rezistente. Mai rezistente decat cele de 2,8 cu vanos. De pilda motoarele de M sunt foarte pretentioase si putini poate sunt cei ce stiu ca ne avand tacheti hidraulici acesti tacheti trebuie reglatzi la 10 mii de km...
3. Poti relativ ieftin sa imbunatatzesti performantele pt 400 de metri...
Adica diferential 3,45 , volanta de urs si cip...
CRED ca avand aceste imbunatatiri un 325 AR PUTEA sa traga pana la 100/h cam cum trage un M3 de state cu 240 de cai...
Voi face foarte curand aceste imbunatatiri si am sa-ti spun... Eventual daca esti din bucuresti te dau o tura...