Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > BMW > Zona tehnica BMW

Zona tehnica BMW Zona tehnica, secrete, tips&tricks BMW

Reply

Thread Tools
Old 15-02-11, 16:55   #1
viorel2011

Stage 1

Default probleme ambreiaj

salut,in toamna am schimbat kitul de ambreiaj.tinea pedala jos.dupa ceva timp a inceput sa tina tot mai sus si am constatat ca imi pierde lichid pe la cilindrul dupa cutie.l-am schimbat cu unul nou,aerisire facuta,dupa cateva zile iar a inceput sa tina pedala sus.acum cupleaza un pic mai sus de jumate.de la ce poate fi?este vorba de un e 36 318 is M42.sa nu fie facuta aerisirea cum trebuie?
viorel2011 is offline   Reply With Quote
Old 16-02-11, 20:00   #2
habiby

Stage 4

Unhappy Re: probleme ambreiaj

Quote:
Originally Posted by viorel2011 View Post
salut,in toamna am schimbat kitul de ambreiaj.tinea pedala jos.dupa ceva timp a inceput sa tina tot mai sus si am constatat ca imi pierde lichid pe la cilindrul dupa cutie.l-am schimbat cu unul nou,aerisire facuta,dupa cateva zile iar a inceput sa tina pedala sus.acum cupleaza un pic mai sus de jumate.de la ce poate fi?este vorba de un e 36 318 is M42.sa nu fie facuta aerisirea cum trebuie?
salut am si eu aceeasi problema la 316-le meu la care nu am schimbat ambreajul deloc(al am de 4 luni) si ca si la tine tine destul de sus adic aproape de finalul cursei pedalei si nu prea as multumit de plecarile pe care le am chiar daca e 1.6 ar trebui sa aiba un pic de zvac ,ca sa zic asa si daca tu ai sa gasesti raspunsul la problema ta te rog sa-mi transmiti si mie poate gasesc si eu o rezolvare vreau sa zic ca la mine e prima masina marca BMW si inacelasi timp ambreaj hidraulic pt ca la celelalte am avut ambreaj mecanic si nu stiu care sunt simtomele stima
habiby is offline   Reply With Quote
Old 16-02-11, 21:07   #3
viorel2011

Stage 1

Default Re: probleme ambreiaj

acum mai depinde si in ce stare e ambreiajul tau.din cate am inteles,cu cat se uzeaza discul,cu atat se ridica pedala.aceleasi simptome le aveam ca si tine cu vechiul ambreiaj.mergea perfect,nu patina deloc,in schimb la plecari mai nervoase,atunci patina.ciudat la mine e ca dupa ce am schimbat cilindrul dupa cutie,cupla tocmai jos,aproape de podea.dupa vreo 2 zile a inceput sa se ridice iar.dubioasa problema.cu respect
viorel2011 is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -