Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > BMW > Zona tehnica BMW

Zona tehnica BMW Zona tehnica, secrete, tips&tricks BMW

Reply

Thread Tools
Old 13-01-11, 16:08   #1
Tis-ul

Stage 5

Tis-ul's Avatar

Default Masuri toba e46?

Salut! Va rog sa imi spuneti si mie ce masuri are la finala BMW'ul e46...pentru ca are un prieten de'al tatalui meu si as vrea sa ii fac cadou de ziua lui o finala...

ps: motorul este 220i
Tis-ul is offline   Reply With Quote
Old 15-01-11, 01:28   #2
rdy4ever

Stage 5

rdy4ever's Avatar

Default Re: Masuri toba e46?

Si tu chiar crezi ca un prieten de-al tatalui tau, adica un om trecut probabil de 40 de ani ar aprecia o toba after-market? Eu nu cred ca o va monta pe masina, sincer. De fapt eu nici la 23 de ani nu asi monta o toba "sport". Prefer oricandt toba originala, atat timp cat nu se inlocuieste tot traseul cu vreun supersprint. Cat timp finala nu are nici un efect asupra performantei, sa o schimbi doar pt sunet mi se pare un pustism, la care nu cred a se preta un om adult.
Acum imi cer scuze celor care considera finala sport la capitolul de tuning, dar conceptia mea este ceva mai matura.

Last edited by rdy4ever; 15-01-11 at 01:32.
rdy4ever is offline   Reply With Quote
Old 15-01-11, 17:15   #3
Tis-ul

Stage 5

Tis-ul's Avatar

in primul rand, omul are 30 de ani
in al doilea rand, as vrea aceasta finala pt ca ar mai coafa'o
Tis-ul is offline   Reply With Quote
Old 15-01-11, 17:47   #4
rdy4ever

Stage 5

rdy4ever's Avatar

Cum crezi tu... ideea e ca nici o aftermarket cu un pret potrivit pt un cadou nu se potriveste direct, orice i-ai cumpara trebuie sa se duca cu ea la un service de tobe, sa i-o taie pe cea originala si sa i-o sudeze pe cea aftermarket. Exista si direct fit, de la magnaflow, catback si altele, dar aici vorbim de sume f mari....si nu doar finale
rdy4ever is offline   Reply With Quote
- Copyright 2024 4Tuning -