Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > BMW > Zona tehnica BMW

Zona tehnica BMW Zona tehnica, secrete, tips&tricks BMW

Reply

Thread Tools
Old 05-01-11, 19:35   #1
gaby_e39

Stage 2

Default ajutor!schema electrica e 39,525tds

Salut.Am un bmw e 39, 525tds,105kw,146cp din 1998 si va rog sa ma ajutati si pe mine cu o schema electrica pe culori.Cand am cumparat-o, am observat un manunchi de fire taiate si nelegate dar izolate si nu stiu de unde vin si unde se duc.Am luat-o pe bajbaite si am gasit firele de la claxon, le-am legat firele de la proiectoare le-am legat dar mai sunt cateva si mi-e frica sa ma mai bag sa nu fac vreo prostie.Apelez la voi daca se poate sa ma ajutati cumva. Va multumesc.
gaby_e39 is offline   Reply With Quote
Old 06-01-11, 12:17   #2
geoamd

Stage 3

geoamd's Avatar

Default Re: ajutor!schema electrica e 39,525tds

pai restul iti merg? adica faruri, semnalizari,stopuri......etc, iti pun un link cu scheme dar cred ca o sa iti fie cam greu daca nu sti ce iti merge si ce nu iti merge. Dar unde se afla firele taiate?
http://www.bmw-planet.com/diagrams/r...9new/index.htm
geoamd is offline   Reply With Quote
Old 06-01-11, 17:07   #3
gaby_e39

Stage 2

Merg fazele scurta+lunga,semnalizarile,avariile,proiectoarele, stopurile, dar mai sunt niste fire si nu stiu de unde sunt.Manunchiul se afla deasupra rotii de pe partea soferului.Din ce am inteles de la tipul de la care am luat-o si-a montat singur xenon si i-a luat foc dupa care le-a pus inapoi pe cele originale ale masinii.Cine i le-apus inapoi nu le-a montat si pe celelate si au ramas asa.As vrea sa le pun la loc daca ma ajutati si voi.
Old 23-01-11, 12:51   #4
gaby_e39

Stage 2

ceva mai detaliat nu exista?M-ar interesa si o schema cu cablajul de la telefon
acela din cotiera.
- Copyright 2024 4Tuning -