Dupa primii 500-600 km facuti cu masina de cand sunt in tara am observat urmatoare problema cu climatronicul si xenonul :
Merg constant cu 100-120 km/h ,setez caldura la 24 grade si merge bine. Baga caldura turbina lucreaza bine dar cateodata se raceste putin aerul care intra . Nu mult dar deranjant si n-am ce-i face ca am asteptat sa vad poate isi revine. Singura metoda sa isi revina e sa ridic temperatura la 28 grade dar dupa 20-30km face iar faza .. Intr-un drum de 80km face de 2-3 ori si ma cam enerveaza . termostatul si pompa de apa sunt schimbate iarna trecuta .
Voi la ce temperatura setati ?
Xenonul e OEM dar e pus ulterior pe masina , nu a venit din fabrica cu el . Anul trecut am schimbat ambele becuri cu un set chinezesc si au mers fara probleme .masina a stat din martie pana miecurea asta .
Ieri a inceput sa palpaie cel din dreapta si s-a stins , dupa 5 min s-a apris iar . Azi s-a stins cel din stanga si cel din drepta merge perfect !!
Nu stiu ce sa mai fac cu el , as cumpara 2 becuri originale dar poate nue de la becuri . E ciudat !!