Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > BMW > Zona tehnica BMW

Zona tehnica BMW Zona tehnica, secrete, tips&tricks BMW

Reply

Thread Tools
Old 04-12-10, 21:43   #1
Alex_Io

Stage 1

Default Please help!!!! CUm se instaleaza Navigatia Hualingan???

Salut! As dori sa stiu cum se instaleaza navigatia pt Bmw E46 dedicata de la firma Hualingan.
Mi-am achizitionat de putin o navigatie de la Hualingan fara DVB-T si as dori sa stiu cum se conecteaza.
In spate masina are mufa cu 17pini - pe aia am reusit sa o conectez.
Problema e ca unitatea in partea din spate are mufa pt antena radio iar langa acest fir se afla alte fire
unul de culoare Roz(Brake Warning) unul Albastru(Power Antena) unul Portocaliu (Illumination) si unul Maro.
Pe cel portocaliu l-am conectat ca sa se aprinda lumina si la unitate cand pui pozitia dar celelalte nu stiu cum se conecteaza
A facut cineva proba?
Unitatea functioneaza bine numai k nu prinde radio ...se aude doar un mic zgomot cand dai pe radio...nu gaseste frecventa la nici un post.
Dupa cand merg pe navi se aude un zgomot de fundal k un fasait...
Dupa cand merg pe modalitatea navi are display in limba romana ....de fapt doar prima pagina ca dupa celelalte sunt in engleza
iar pt limba in care vorbeste are doar engleza daneza si ukrainiana
Se pot rezolva problemele mele?
Cum ar trebui sau unde trebuiesc conectate firele ?
Bmw-ul E46 e din 2000
Va multumesc aniticipat
Alex_Io is offline   Reply With Quote
Old 19-01-11, 22:54   #2
brandex

Stage 5

brandex's Avatar

Default Re: Please help!!!! CUm se instaleaza Navigatia Hualingan???

Firul Orange nu trebuia legat, se aprindea oricum.
Firul roz il legi la firul negru, la masa adica ca sa-ti mearga in mers TV si DVD ( filme etc).
Restul le lasi libere. Antena de la masina o mufezi in unitate. Firul Power Anttena il lasi liber, il izolezi bine, banuiesc ca nu l-ai pus pe mufa de la antena masinii, daca da, ai ars finalii.