Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > BMW > Zona tehnica BMW

Zona tehnica BMW Zona tehnica, secrete, tips&tricks BMW

Reply

Thread Tools
Old 19-11-10, 20:14   #1
shapk

Stage 1

Default Problema mare pana de contact

Am o problema agasanta cu mufele care merg la injectoare. Masina periodic incepe sa intrerupa in mers si isi pierde din putere. Daca desfac primele doua mufe si le curat cu spray de contacte isi revine dar doar pentru o perioada scurta de timp. Am si schimbat aceste doua mufe cu altele si la fel face. Cum as putea rezolva aceasta problema? Este vorba de un BMW 525d din 2001

Last edited by shapk; 19-11-10 at 20:42.
shapk is offline   Reply With Quote
Old 24-11-10, 17:38   #2
sprinter
BMW Driver

Stage 5

sprinter's Avatar

Member of:
[BMW]
Default Re: Problema mare pana de contact

Quote:
Originally Posted by shapk View Post
Am o problema agasanta cu mufele care merg la injectoare. Masina periodic incepe sa intrerupa in mers si isi pierde din putere. Daca desfac primele doua mufe si le curat cu spray de contacte isi revine dar doar pentru o perioada scurta de timp. Am si schimbat aceste doua mufe cu altele si la fel face. Cum as putea rezolva aceasta problema? Este vorba de un BMW 525d din 2001
Aceeasi problema o aveam si eu, dar la cu totul alt motor 2.0 24v benzina. la mine a fost de la bobine.. aveam niste bobine care faceau figuri, mergeau dupa bunul plac. intr un final nu au mai mers de loc... asa ca le am schimbat cu un set de bobine bune si nu am mai avut probleme de atunci.

BMW Motorsport

Tractiunea spate e la fel de periculoasa pe cat de prost, ingamfat si dornic de afirmare este soferul...
sprinter is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -