Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > BMW > Zona tehnica BMW

Zona tehnica BMW Zona tehnica, secrete, tips&tricks BMW

Reply

Thread Tools
Old 15-01-11, 13:35   #16
Cip R

Stock

Cip R's Avatar

Default Re: probleme cand accelerez brusc

nu prea cred sa fie regulatorul de presiune,pt ca nu afecteaza asa tare dupa cum explici tu un regulator defect... oricum poti verifica filtrul de benzina pt inceput... sunt simptome asemanatoare.regulatorul functioneaza la relanti la 100%,imediat ce s-a deschis clapeta de acceleratie acesta functioneaza intre 0 - 10% in functie de sarcina...asadar daca tii turatia constanta(pe loc),sa zicem 3500 rpm,motorul trebuie sa mearga "atza" kiar si cu un regulator defect...as miza pt o problema de aprindere,dar pt mai multe informatii revino cu detalii..
Cip R is offline   Reply With Quote
Old 15-01-11, 17:37   #17
andreiuu

Stage 3

andreiuu's Avatar

pai ideea e ca daca o iau usor si in sarcina merge tzeava cap de ture ... dar daca stau cu ea spre exemplu in 3000 ture in sarcina si o calc brust se plafoneaza si abia avanseaza ... daca iau piciorul din acceleratie cateva sec si dupa aia o iau usor merge ceas ... deci / raman tot la ideea cu regulatorul ... filtrul de benzina la e36 318i unde se afla ca il schimb oricum ... tot ce am pusm pe masina e nou noutz nu m-am tiganit cu piese ca am nevoie de o masina pe care sa ma bazez oricand ... PIESE NOI TATA ... tin sa va spun ca e36 meu are toata articulatia noua si tot nou si ma jur ca merge ca din fabrica ... NU VA MAI TIGANIIIITIIIIII

ex : BMW E21 , 316 , 90hp - 1982
BMW E36 , 318i , 116hp - 1993
BMW E36 , 320i , 150 hp - 1992
Ac : BMW E91 , 320d , 163hp - 2006
---------------------------------------------------
andreiuu is offline   Reply With Quote
Old 15-01-11, 17:44   #18
Broxxx

Stage 2

Broxxx's Avatar

La mine are aceeasi probleme ca la multi altii de pe aici in treapata 1,2 daca merg constant la vreo 3000 de rpm si o calc brusc imi da in nas o data si apoi trage are momente cand mai da si rateuri urs 2.5 12V
Broxxx is offline   Reply With Quote
Old 25-01-11, 00:55   #19
bmw_4ever

Stage 5

bmw_4ever's Avatar

aceeasi problema am avut-o si eu.i-am dat o rola de banda izoliera pe furtunul ala si cred ca are mai bine de un an jumate si nici o problema de atunci... as recomanda banda izoliera cu teflon e foarte buna.
bmw_4ever is offline   Reply With Quote
Reply

- Copyright 2024 4Tuning -