Zona tehnica BMW Zona tehnica, secrete, tips&tricks BMW |
08-09-10, 15:49
|
|
Stage 5
|
Re: GPL bmw 325i fara vanos???se poate???
de ce mi se sterg posturi ??? nu am scris nimic de rau ,a fost doar o parere.
|
|
|
09-09-10, 00:52
|
|
Stage 4
|
Quote:
Originally Posted by sprinter
Da atunci cand iti cumperi 2.5 si nu ai o chifla n burta nu e penibil? ca majoritatea isi cumpara 2.5 "ca sa se dea" , "pentru ca e 2.5" , pt ca "face bordu"... etc etc.
|
P'asta cu "face bordu" nu o stiam LMAO
|
|
|
09-09-10, 00:55
|
|
General Supervisor
Stage 5
Member of: [Super Moderators] [PARTICIPANT CURSE] [BMW] [MERCEDES] [2 Roti] [ALFA ROMEO]
|
Quote:
Originally Posted by bmw.7000
de ce mi se sterg posturi ??? nu am scris nimic de rau ,a fost doar o parere.
|
trebuia doar editat, l-am şters împreună cu alte posturi din greşeală, e repus acum.
|
|
|
09-09-10, 08:43
|
|
BMW Driver
Stage 5
Member of: [BMW]
|
Quote:
Originally Posted by MaZaN
P'asta cu "face bordu" nu o stiam LMAO
|
Inseamna ca nu stai in cartieru potrivit ))) iti recomand o excursie prin zona ferentexas - rahova city, de unde mai avem clasicele vorbe "bossule e 32panci (5) ? (nu stiu tiganeste asa ca nu cred ca am scris corect)" "dai sa moara familia mea" "bossule e de curse?" "merg pe drum si vine banii" etc etc
Last edited by sprinter; 09-09-10 at 08:46.
|
|
|
09-09-10, 15:07
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by sprinter
Inseamna ca nu stai in cartieru potrivit ))) iti recomand o excursie prin zona ferentexas - rahova city, de unde mai avem clasicele vorbe "bossule e 32panci (5) ? (nu stiu tiganeste asa ca nu cred ca am scris corect)" "dai sa moara familia mea" "bossule e de curse?" "merg pe drum si vine banii" etc etc
|
hai ca asta-i tare
|
|
|
17-09-10, 02:24
|
|
BMW Driver
Stage 5
Member of: [BMW] [Toyota]
|
Dar daca as avea un 325i si as fi fost nevoit sa il folosesc zilnic ...as pune gpl pe masina fara sa ezit ! daca eram intrebat acum 2 ani daca as fi pus gpl pe o masina cu pretentii sportive , as fi spus NU datorita tehnologiei de fabricatie , dar in ziua de azi instalatiile de gps sunt destul de performante incat sa fie luate in considerare chiar si pentru modele cu pretentii sportive ! E drept , am vazut in italia un 328i cu gpl pe el , facand showuri si care nu se facea de rusine la liniute ! culmea , omul luase o cupa [ locul 3 la categoria lui ]. Purtand o mica discutie mi a spus ca a mers pe gpl tocmai pentru a dovedi prietenilor lui ca o masina pe gpl poate fi si "economica" si totusi sa nu se faca de rusine in fatza celor de seama ei ! masina era resoftata ! avand o harta speciala pentru gpl + micile artificii practicate de majoritatea pasionatilor de tuning , o evacuare buna , un filtru bun etc , un diferential si ce se mai pune pe un e36!
Aici e un exemplu de cum poti face economie si totusi te si poti distra cu masina :
https://www.youtube.com/watch?v=YXDmomcizz4
PS : mariane esti tu inversunat , dar ce o sa te faci daca la un semafor , o masina de calibrul celei pe care o conduci tu , te va lasa in praf de la semafor si apoi sa afli stupefiat ca masina merge cu GPL?
LE : Inca ceva ! stiti ca in marile orase ale europei deja e interzis sa mai circuli cu masina daca nu indeplineste cel putin normele de euro3 .... singura conditie ca sa poti circula legal cu ele e sa ai instalatie de gpl pusa pe masina !
Last edited by DEVIL's Style; 17-09-10 at 02:30.
|
|
|
17-09-10, 09:32
|
|
General Supervisor
Stage 5
Member of: [Super Moderators] [PARTICIPANT CURSE] [BMW] [MERCEDES] [2 Roti] [ALFA ROMEO]
|
Quote:
Originally Posted by DEVIL's Style
stiti ca in marile orase ale europei deja e interzis sa mai circuli cu masina daca nu indeplineste cel putin normele de euro3 .... singura conditie ca sa poti circula legal cu ele e sa ai instalatie de gpl pusa pe masina !
|
Cred că te referi la faptul ca se percep taxe pentru accesul în centrul oraşelor al maşinilor poluante, nu că le interzic accesul...
|
|
|
17-09-10, 12:06
|
|
Stage 4
|
De ce nu vorbeste nimeni de efectele nocive ale gazului?
Nu ma pricem dar am auzit ca din cauza arderii uscate su de suferit segmentii si alte alea.
Dc gresesc sa ma corectati.
Se poate inversa "upgradu-ul", pt timpul cand vreau sa dau masina?
|
|
|
17-09-10, 12:24
|
|
Daewoo Driver
Stage 5
Member of: [DAEWOO]
|
Quote:
Originally Posted by r0n1n
De ce nu vorbeste nimeni de efectele nocive ale gazului?
Nu ma pricem dar am auzit ca din cauza arderii uscate su de suferit segmentii si alte alea.
Dc gresesc sa ma corectati.
Se poate inversa "upgradu-ul", pt timpul cand vreau sa dau masina?
|
Singurul lucru e ca se mai depun impuritati pe injectoare, si trebuiesc verificate regulat si curatate. In rest nu afecteaza cu nimic motorul, ci chiar il protejeaza (e un articol mai inapoi care zice tot despre GPL).
Si da, instalatia se poate da foarte bine jos de pe masina, la fel cum a fost pusa.
|
|
|
19-09-10, 09:55
|
|
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE]
|
se poate si cu gpl...............am eu consum max 12%
|
|
|
10-10-10, 08:11
|
|
BMW Driver
Stage 5
Member of: [BMW]
|
Masina asta unde o incadrati? 323i cu gpl . Nu este din Ro si se pare ca omu care o conduce nu s-a sclerozat, nu are cancer, nici sifilis ... deci se poate..
|
|
|
30-12-10, 11:12
|
|
Stock
|
Totul tine de principii.
Pe masina mea, BMW 325xi E46, nu i-as pune GPL cu toate ca am un consum enorm, dar pe un veche de 10 ani i-as pune, amortizarea oricum e rapida.
|
|
|
|
|