Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > BMW > Zona tehnica BMW

Zona tehnica BMW Zona tehnica, secrete, tips&tricks BMW

Reply

Thread Tools
Old 06-06-10, 20:51   #1
alecs1

Stage 3

alecs1's Avatar

Default probleme evacuare + troncanit bmw e36

Salut de o luna si ceva am adus un e36 din germania (318i) mergea perfect, nici un zgomot nimic, dupa cateva zile am prins la viteza mai mare,o serie de gropi mai mari(chiar daca drumu inainte era perfect) dupa scurt timp am observat ca se aude un troncanit foarte urat de pe dreapta, am ridicat masina pe cric,si am vazut ca bucsa de la bieleta antiruliu e varza, am comandat alta.M-am bagat sub masina, am tras de evacuare si nu prea se misca,dar la cele mai mici denivelarii se aude de parca imediat pierd toata evacuarea( in special pe la mijloc se aude) . Inca o problema,cand am cumparato, nu am facut nici 100 m si am ramas fara benzina,am alimentat,si am observat ca in a1a da in nas , in rest merge perfect.

1.am comandat bieleta de pe dreapta,se poate sa mai troncane si altceva? la ce sa fiu atent?
2.Merita sa inlocuiesc evacuarea cu straightpipe de inox(chiar daca nu prea am bani acuma) sau se poate rezolva mai simplu? pana strang si eu ceva.
3. Se poate sa nu se auda de la evacuare?
4.E dusa pompa de benzina daca numa in a1a face asa? nu stiu daca avea aceleasi simptome inainte sa raman fara benzina....

Va multumesc mult.
alecs1 is offline   Reply With Quote
Old 07-06-10, 09:05   #2
bmw_4ever

Stage 5

bmw_4ever's Avatar

Default Re: probleme evacuare + troncanit bmw e36

asa pateam si yo intr-a 1-a si aveam furtunul de la debitmetru crapat si aia era problema... verifica-l si daca e crapat da-l cu banda izoliera si se rezolva!
bmw_4ever is offline   Reply With Quote
Old 07-06-10, 13:51   #3
alecs1

Stage 3

alecs1's Avatar

Default Re: probleme evacuare + troncanit bmw e36

multumesc mult,aia era problema,furtunu avea o crapatura,l-am bandajat si merge perfect acuma
astazi am descoperit ca defapt nu evacuarea facea urat,scutul de Al de sub evacuare era rupt si se misca foarte rau,astazi l-am rezolvat.evacuarea se misca si ea putin.
alecs1 is offline   Reply With Quote
- Copyright 2024 4Tuning -