Salut de o luna si ceva am adus un e36 din germania (318i) mergea perfect, nici un zgomot nimic, dupa cateva zile am prins la viteza mai mare,o serie de gropi mai mari(chiar daca drumu inainte era perfect) dupa scurt timp am observat ca se aude un troncanit foarte urat de pe dreapta, am ridicat masina pe cric,si am vazut ca bucsa de la bieleta antiruliu e varza, am comandat alta.M-am bagat sub masina, am tras de evacuare si nu prea se misca,dar la cele mai mici denivelarii se aude de parca imediat pierd toata evacuarea( in special pe la mijloc se aude) . Inca o problema,cand am cumparato, nu am facut nici 100 m si am ramas fara benzina,am alimentat,si am observat ca in a1a da in nas , in rest merge perfect.
1.am comandat bieleta de pe dreapta,se poate sa mai troncane si altceva? la ce sa fiu atent?
2.Merita sa inlocuiesc evacuarea cu straightpipe de inox(chiar daca nu prea am bani acuma) sau se poate rezolva mai simplu? pana strang si eu ceva.
3. Se poate sa nu se auda de la evacuare?
4.E dusa pompa de benzina daca numa in a1a face asa? nu stiu daca avea aceleasi simptome inainte sa raman fara benzina....
Va multumesc mult.