Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > BMW > Zona tehnica BMW

Zona tehnica BMW Zona tehnica, secrete, tips&tricks BMW

Reply

Thread Tools
Old 25-06-10, 16:45   #1
sLi4bmw

Stage 4

sLi4bmw's Avatar

Default Problema e36 316i Sedan decuplare

Salut.As avea nevoie de niste sfaturi de la cineva de pe aici sa ma lamuresc.Am un e36 316i sedan din 92 la sfarsit.Imi decupleaza la 5000rpm , dar nu sta acolo normal ,ci cade in bot pana pe la 3000rpm , si nu trage decat de pe la 3000 in sus, iar ambreiajul prinde destul de sus pe la jumate pot sa zic.As fi recunoscator daca m-ar putea ajuta cineva cu niste sfaturi.Multumesc
sLi4bmw is offline   Reply With Quote
Old 30-06-10, 23:58   #2
sLi4bmw

Stage 4

sLi4bmw's Avatar

Default Re: Problema e36 316i Sedan decuplare

Hai wa chiar nu ma poate ajuta nimeni cu un sfat ?
Old 01-07-10, 13:06   #3
SM 88 VOX

Stage 5

SM 88 VOX's Avatar

Ambreiajul cam la toate bmw-urile prinde de la jumate in sus. La problema cu turatia pot fi mai multe cauze, cum ar fi tachetii prea uzati, uleiul si filtrele care nu au fost schimbate la timp, vreun furtun de vacum crapat. Pot fi mai multe cauze, ca sa afli care este problema ar trebui prima data sa mergi la un tester dedicat bmw si dupa aceea sa mergi la mecanic sa-ti verifice toate furtunele.
Old 01-07-10, 16:13   #4
sLi4bmw

Stage 4

sLi4bmw's Avatar

Quote:
Originally Posted by SM 88 VOX View Post
Ambreiajul cam la toate bmw-urile prinde de la jumate in sus. La problema cu turatia pot fi mai multe cauze, cum ar fi tachetii prea uzati, uleiul si filtrele care nu au fost schimbate la timp, vreun furtun de vacum crapat. Pot fi mai multe cauze, ca sa afli care este problema ar trebui prima data sa mergi la un tester dedicat bmw si dupa aceea sa mergi la mecanic sa-ti verifice toate furtunele.
da , tacheti sunt destul de uzati acum vreau sa-i schimb, zilele astea.multumesc mult de reply
- Copyright 2026 4Tuning -