Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > BMW > Zona tehnica BMW

Zona tehnica BMW Zona tehnica, secrete, tips&tricks BMW

Reply

Thread Tools
Old 14-03-06, 04:00   #1
funkybe

Stock

Default intrebare bmw cabrio soft top

ma gandesc sa-mi iau un 320cd si nush dak e indicat soft topul, intrucat am auzit tot felul de povesti despre el.. cum k, din cauza gropilor, ar avea probleme dupa un timp cu inchiderea, k un cutit poate sa-l taie f usor, etc.. nu ma pricep, sunt incepator asa k dak poate cineva sa ma lamuraesca.. mutzam
funkybe is offline   Reply With Quote
Old 19-03-06, 14:38   #2
wired_Azumi

Stage 1

wired_Azumi's Avatar

Default Re: intrebare bmw cabrio soft top

eu am un 320 cd {coupe} cat despre cabrio am auzut ca trebuie strans de 2 ori pe an de la gropi {se strang niste suruburii} sa nu aiba joc , cat despre taiatul cu cutitul , poti sa tai si tabla daca vrei , trebuie sa nu iti lasi lucruri de valoare in ea , si daca vor sa ti-o salte asta e ai si tu casco
wired_Azumi is offline   Reply With Quote
Old 31-03-06, 18:07   #3
Ady-M3

Stage 2

Ady-M3's Avatar

Default Re: intrebare bmw cabrio soft top

Salut, vezi tu intr-un coupe si un cab e ceva dif dar nu chiar mare ca de ex cab e mai greu consuma un pic mai mult pleaca mai greu de pe loc si fleacuri din astea.Dar de fapt ce vrei tu este sa te intrebi ce ai prefera :vantul pe la urechi la 140 km/h(misto) dar si mirosul de la combinatul de porci (j/k).
Totul depinde in ce te simti tu mai bine si mai confortabil.
Eu unul am coupe si cred ca cab e pt show off iar daca asta vrei i-ati cab cu siguranta daca vrei viteza i-ati coupe cam la asta se rezuma.
Sper sa fi fost de ajutor
Ady-M3 is offline   Reply With Quote
- Copyright 2024 4Tuning -