Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > BMW > Zona tehnica BMW

Zona tehnica BMW Zona tehnica, secrete, tips&tricks BMW

Reply

Thread Tools
Old 17-09-09, 22:32   #1
edy1092

Stage 4

edy1092's Avatar

Default MI-AU ZGARIAT JANTAAA :((

AUTOSOFT SERVICE ROTI S.R.L Bd aerogarii nr 38 Sector 1 ... am fost sa vad daca sa deformat in vre-un fel jantele puse in urma cu 2 saptamani pe masina si dupa ce mi-au dat roata jos de pe aparatul respectiv am remarcat ca janta dreapta fata avea un fel de sanfren de jur imprejurul capacului ....am luat foc, lucratorul bineinteles ca nu si-a recunoscut vina si am discutat 2 ore cu seful de service ....asta ma aburea ca pe copil de tata , i-am explicat ca celelate 3 roti sunt impecabile si asta arata in halul asta , nu aveam cum za o zgarii in halul ala cu capacul de plastic al jantei ....

A trebuit sa le dau eu lectii de folosire a sculei respective de verificat rotile, din ce se vede la janta este clar ca conul ce intra pe janta a prins joc si cand a invartit roata a frecat fier pe fier si a mancat in halul ala din vopsea si din janta ((
Am facut contestatie azi la AUTORITATEA NATIONALA PENTRU PROTECTIA CONSUMATORILOR

BATAIE DE JOC PT CLINETII LOR , NU MA ASTEPTAM , SPERAM CA ESTE INTRADEVAR UN SERVICE DE ROTI ADEVARAT IN BUCURESTI

Old 22-09-09, 18:56   #2
kathalin

Stage 5

Default Re: MI-AU ZGARIAT JANTAAA :((

1.Imi pare rau pt ce ti s a intamplat dar cand e vorba de autosoft nu mai ma mira nimic,eu am facut unghiul de fuga si convergenta si dupa ce am platit si am plecat cu masina am constatat ca volanul nu sta drept si m-am intors iar ei vroiau sa platesc iar manopera ......
2.Am cumparat de la ei pneuri si a facut o galma pneul la 2 luni si nici macar nu au vrut sa se uite la ea......
Inca o data iti spun k regret ce ti s-a inmplat cu rotile tale dar sa fiu sincer nu stiu ce sanse de reusita ai dar multa bafta si foarte bine le-ai facut.
kathalin is offline   Reply With Quote
Old 27-09-09, 18:12   #3
da_joint
BMW Driver

Stage 5

da_joint's Avatar

Member of:
[BMW]
[2 Roti]

Fara suparare da nu crezi ca exagerezi un pic?ai postat si pe bmwclub patania asta...si acolo am spus ca am patit-o si eu la ei cu 2 gume...mi-au stricat talonul....da acum ce facem?umplem toate site-urile de profil cu povestea asta?
da_joint is offline   Reply With Quote
Old 12-10-09, 17:41   #4
passatb4

Stage 5

passatb4's Avatar

Quote:
Originally Posted by da_joint View Post
Fara suparare da nu crezi ca exagerezi un pic?ai postat si pe bmwclub patania asta...si acolo am spus ca am patit-o si eu la ei cu 2 gume...mi-au stricat talonul....da acum ce facem?umplem toate site-urile de profil cu povestea asta?
sory ca ma bag da e bine sa umplem forumurile de patani la anumite service-uri
de ce ?
pa ca cineva sa nu mai pateasca ca noi
passatb4 is offline   Reply With Quote
Old 19-10-09, 02:23   #5
Claudia

Stage 5

Claudia's Avatar

Member of:
[Moderators]
[BMW]
[VW]
[FORD]
[FOTO]

Mi se pare normal sa afle toata lumea lucruri de genul asta. Se cheama anti-reclama.
Acelasi lucru l-au patit multi dintre noi, si nu numai la AutoSoft. Dau ca exemplu SAMA...
Personal, NU CRED ca exista inca un service in care lucratorii sa aiba minimul de pregatire si bun simt sa foloseasca aparatele si sculele cu grija! E revoltator... cu atat mai mult cu cat incearca sa gaseasca niste scuze penibile, cu care te scot vinovat!
Imi pare rau pentru ce ai patit..........

KILLER DEAL!!!
Ne spui unde ai gasit piesa dorita la cel mai bun pret si ti-o oferim noi cu 5% MAI IEFTIN !
PIESE STRAINE LA PRETURI ROMANESTI!
Claudia is offline   Reply With Quote
Old 19-10-09, 19:41   #6
my life

Stage 3

my life's Avatar

lasa sa spuna,sa stie lumea,la mine au strans prezoanele cu pistolul ala si am facut pana am rupt cheia de roti si tot nu am reusit sa desfac 2 prezoane,m-am dus taras cu masina la ei si mi-au spus ca cheia de roti e proasta.
acum mi-am cumparat o cheie smechera (telescopica) dar nu toata lumea are asa ceva.