AUTOSOFT SERVICE ROTI S.R.L Bd aerogarii nr 38 Sector 1 ... am fost sa vad daca sa deformat in vre-un fel jantele puse in urma cu 2 saptamani pe masina si dupa ce mi-au dat roata jos de pe aparatul respectiv am remarcat ca janta dreapta fata avea un fel de sanfren de jur imprejurul capacului ....am luat foc, lucratorul bineinteles ca nu si-a recunoscut vina si am discutat 2 ore cu seful de service ....asta ma aburea ca pe copil de tata , i-am explicat ca celelate 3 roti sunt impecabile si asta arata in halul asta , nu aveam cum za o zgarii in halul ala cu capacul de plastic al jantei ....
A trebuit sa le dau eu lectii de folosire a sculei respective de verificat rotile, din ce se vede la janta este clar ca conul ce intra pe janta a prins joc si cand a invartit roata a frecat fier pe fier si a mancat in halul ala din vopsea si din janta
((
Am facut contestatie azi la AUTORITATEA NATIONALA PENTRU PROTECTIA CONSUMATORILOR
BATAIE DE JOC PT CLINETII LOR , NU MA ASTEPTAM , SPERAM CA ESTE INTRADEVAR UN SERVICE DE ROTI ADEVARAT IN BUCURESTI