Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > BMW > Zona tehnica BMW

Zona tehnica BMW Zona tehnica, secrete, tips&tricks BMW

Reply

Thread Tools
Old 10-07-09, 06:40   #1
Ovy_BMW

Stage 3

Default Mica dilema

problema mea nu este serioasa, dar din diverse motive cere amanare si nu pot face chestia asta.
mi-am luat asa-zise "plasme" pt bord pt un e36 318iS, le-am montat, fara probleme ... dar nu am luat un considerare un lucru. habar nu am de unde sa le alimentez.
am desfacut si in partea stanga a bordului, unde e switch-ul pentru pozitii, faza scurta ... proiectoare ceata samd ... dar sunt 12 fire acolo. unul e maro care e masa ... CARE AR FI CELALALT FIR DE POZITIE??? CE CULOARE AR TREBUI SA AIBA. stiu ca in mod normal asta nu asa se rezolva, trebuie masurat samd ... dar dupamasa plec in italia, si singurul care ma poate ajuta e disponibil de-abia diseara. asa ca apelez la bunavointa voastra in caz ca ma puteti ajuta.
deci: daca stie cineva care este firul de pozitie din cele 12 mentionate mai sus, va rog spuneti-mi. mufa este rotunda... si fiecare port e marcat cu un nr de la 1 la 12. orice indiciu ma poate ajuta!.
sau ... daca aveti alta idee unde pot lega ceasurile ... va rog spuneti-mi.
pentru cei care vor SI POT sa ma ajute, va rog raspundeti-mi NUMAI LA ID ovidel_ovidutz
sunt la lucru si nu am acc la net decat de pe mobil(si nu pot intra p forum sa citesc PM-urile), acum m-am pus la comp ca inca nu a venit seful ...
Multumesc!
P.S: a venit ....