"Casete direcţie
Vehicul cu volan pe stânga/dreaptaentru vehicule cu volan pe dreapta / Piesa la schimb: /
Furnizor: SACHS 5.009,60 RON (5.961,42 RON ) ".
Bai fratilor deci nu pot sa cred ca-i adevarat!!!!!!!!!!!!!!!nu se poate ma pai e jumate din pretul masinii?!!!!!!!!!!deci nu pot sa cred!!!!!!!!!!!!!!!!!!!sigur e o greseala!!!!!!!!!!!cel putin ma rog sa fie asa!!!!!!!!!!!!!!astept raspunsuri de la voi in continuare!
"Casete direcţie
Vehicul cu volan pe stânga/dreaptaentru vehicule cu volan pe dreapta / Piesa la schimb: /
Furnizor: SACHS 5.009,60 RON (5.961,42 RON ) ".
Bai fratilor deci nu pot sa cred ca-i adevarat!!!!!!!!!!!!!!!nu se poate ma pai e jumate din pretul masinii?!!!!!!!!!!deci nu pot sa cred!!!!!!!!!!!!!!!!!!!sigur e o greseala!!!!!!!!!!!cel putin ma rog sa fie asa!!!!!!!!!!!!!!astept raspunsuri de la voi in continuare!
6000 de lei pe o caseta de directie?!?!?!?! pe anul tau..?! Sigur nu e modelul de 2006 in sus...?
Cu 150 de euro iti gasesti in stare fff buna,doar tre sa fii atent(SH)
Astia sunt nebuni . In cazu in care nu au trecut gresit .
Uite pentru ce am dat cautare :
"
BMW 3 (E36), 318 is
An fabricaţie: 03/93 - 09/97, kW/HP: 103/140, Capacitate: 1796, Cod motor: M 42 B 18, Tip: limuzina
Directie/Caseta directie/ Pompa servodirectie/ "
am vazut mai multe anunturi cu casete de directie second la 100-150 euro si cred ca am sa-mi iau una second.Sau mai am varianta 1700 roni cu caseta veche la schimb caseta noua.L-am rugat pe un prieten care lucra la o reprezentanta auto la service si mi-a gasit la pretul asta.
La ce mai exact ar trebui sa fiu atent cand imi iau una second?Sau cum o pot proba fara a o pune pe masina(pt ca stiu eu, poate o gasesc in constanta si eu is din cj si nu am cum o proba)?
O intrebare poate copilareascaroiectoarele originale de e36 318is coupe potrivesc si pe bara de m?dar farurile difera de la modelul coupe la cel sedan?merci.
O intrebare poate copilareascaroiectoarele originale de e36 318is coupe potrivesc si pe bara de m?dar farurile difera de la modelul coupe la cel sedan?merci.
proiectoarele pe bara M da si farurile se potrivesc numai semnalizarile nu
Ma ti-ai luat masina si acum intrebarea mea este: cat de parlit ai ramas? )
Am auzit ca fratele tau are un Bmw E30 mult mai bazat.
Mda.Mai bazat in sensul ca e un pic mai stylizat, ca de tras il cam fac!greuuuuuuuuu.dar nu-i o problema vine si la mine randul.!Apropo bai "bad"intreaba-l in cati ani si-a facut el masina!!!!!!!!!cam in 3-4 daca nu gresesc.Asa ca eu abia l-am luat.In trei ani vorbim!!!!!
Cel mai bine consumul se face astfel:faci plinul daca iti permiti, faci 100 km dupa care alimentezi, si binenteles vezi cat ai consumat.Eu unul nu i-am facut consumul dar asa aproximativ mixt imi ia intre 9 si 10l/100km.Binenteles mers si mai moderat si mai suparat.Dar pot sa-ti spun si eu ca oricare altul ca, consuma cat vrea el.Depinde mult de sofer.Dar sincer mai jos de 8,5 parerea mea nu prea ai cum sa scoti.Minim!
Multumesc mult pentru sfat!Dar din fericire masina am ales-o deja si am cumparat-o 318is.Stiu ca parerile difera.Altii zic 1.8 altii 2.0.Posibil sa ai dreptate.Eu unul deocamdata sunt foarte multumit de ea.Este undeva la mijloc, nici prea mult dar nici foarte putin.Consider ca este o masina cu care te poti distra si invata.
Dar sa revenim, ma puteti ajuta cu intrebarea adresata de mine, si anume:cum dau jos capacul de la oglinda.?
Multumesc!