Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > BMW > Zona tehnica BMW

Zona tehnica BMW Zona tehnica, secrete, tips&tricks BMW

Reply

Thread Tools
Old 19-03-09, 13:34   #1
scorpionreptyle

Stage 4

scorpionreptyle's Avatar

Member of:
[2 Roti]
Default Adaptare turbocompresor la BMW

Am si eu nevoie de o informatie,daca se poate si vreti sa ma informati : incerc sa achizitionez un turbocompresor pt a-l monta pe e39 528i si nu stiu daca se potriveste sau se merita ceea ce am gasit. De exemplu,aici pe bazar am gasit unele date jos de pe mercedes (eaton se numeste unul) iar altul care inca e montat pe un golf. Vreau sa stiu daca se pot monta pe e39,daca da,ce adaptari trebuie sa mai fac in afara de suport prindere si daca in afara de injectoare,motorul stoc rezista la presiunea generata de el (unul are boost de 0,5 bar) Cu cine am mai vorbit despre asta spunea ca internele motorului asta rezista pana la 1 bar , avea dreptate sau doar vorbea sa fie ?
scorpionreptyle is offline   Reply With Quote
Old 19-03-09, 19:46   #2
B-XX-NOX

Stage 5

B-XX-NOX's Avatar

Default Re: Adaptare turbocompresor la BMW

din ce stiam zee-ul care e 2,5 24v merge cu 0,4... dar trebe pe langa suport pt el... curea de transmisie pe comanda.... pompa de benzina.. mai multe kestii ... sa lasam pe cei care au pus sa dea niste informatii asta daca nu cumva vor sa tina numai pt ei....
Old 19-03-09, 21:53   #3
scorpionreptyle

Stage 4

scorpionreptyle's Avatar

Member of:
[2 Roti]
Default Re: Adaptare turbocompresor la BMW

Ma intereseaza in special daca se potriveste Eaton-ul de pe mercedes si daca 528i e39 suporta presiunea de 0,5 fara modificare interne,exceptand decomprimarea,care zic eu,e necesara.
scorpionreptyle is offline   Reply With Quote
- Copyright 2024 4Tuning -